Http://www.okazii.ro/catalog/31024617/Briceag-multifunctional.html
Asta e foarte frumos! Am si eu ceva asemanator de vanzare, dai un PM daca crezi ca-l pasioneaza, sau daca crezi ca i-ar folosi asa ceva. :)
-Un ceas
-un parfum
-bani
-u probabil ii cunosti gusturile si iti e mai usor decat imi e mie sa ii gasesti un cadou potrivit
.
Pai depinde si de persoana... daca e mai serioasa sau glumeata...noi de exemplu la un prieten i'am luat un cozonac si o felicitare cu hanna montana(sau cum mnezo se scrie
)... dar daca e asa poti sa'i iei o sticla de vin sau un parfum...sau un tricou personalizat
Hmm.20 de ani .pai ar fi frumos sa ii iei ceva ce sti doar tu ca isi doreste de mult timp.sau poate de ce are el nevoie.sau daca ai fost in camera lui cumpara-i ceva ce crezi tu ca ar arata minunat acolo...si mai ales sa fie la vedere .ca atunci cand se uita la acel lucru sa se gandeasca la tine...sau lucruri de la artizantat ...eu de obicei sa stii ca "colind" anumite magazine in care cred ca as gasi ceva si asa nu imi mai bat capu cu multe zile inainte ...si pe ce ti se pun ochii si crezi ca i-ar placea --> cumapar-l (asa e cel mai usor)...sau in cazul in care ai dori ceva special asa ca pentru el .organizeaza ceva. o zi numai in doi la iarba verde sau intr-un loc de al vostru asa ceva mai special pentru el si acolo ai putea sa ii oferi un lucrusor pe care sa il tina mereu minte (si foarte important sa fie rezistent).sau nu stiu. ceva dragut
...
Cum a spus si fluturashmulticolor, ceva pentru camera lui, sa fie la vedere...de exemplu o usa
Cum a spus si fluturashmulticolor, ceva pentru camera lui, la vedere. De exemplu o usa
anonim_4396 întreabă: