| alexandradorutu a întrebat:

Ce cadou sa-i iau iubitului meu? are 13 ani si jumatate, fumeaza... primul raspuns are funda

Răspuns Câştigător
| bmm a răspuns:

Daca fumeaza ii poti lua o bricheta mai deosebita...

26 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Iubitului tau? laughing rolling on the floor hahaha laughing
Ia-i o masinuta, sau un robotel.

| dydy1 a răspuns:

Un ceas, o bratara, zic eu...

| express11 a răspuns:

Etnobotanice

| PetreConstanta a răspuns:

Daca are 13 ani si mai si fumeaza - asa da iubit Unde l-ai gasit? I-ai de la farmacie sa se lase de fumat Asta este sfatul meu

| Reek54 a răspuns:

Umplel cu pachete de tigari... o sa'i placa la nebunie, daca de la varsta asta ati inceput sa fumati, apoi la 16 ani incepeti sa trageti pe nas.

| fluturas2 a răspuns:

Eu daca as avea un iubit eu i-as vrea sai cumpar un ceas sau un parfum sau poti sai ei ceva de imbracat sper sa te ajute pa

| sereje a răspuns:

Niste spray pentru gura sau guma de mestecat la metru.

| php a răspuns:

Un tricou sau...thinking ceva de imbracat accesorii, ochelari de soare, parfum, papitoi ai o gramada de optiuni:* Bafta!

| php a răspuns:

Un tricou sau ceva de imbracat, accesorii, ochelari de soare, parfum, papitoi ai o gramada de optiuni:* Bafta!

| php a răspuns:

Pai orice. Accesorii: bretele, ochelari de soare, curele. Haine: tricou pantaloni sau un parfum ori un papitzoi :X. Bafta!

| marianastepan a răspuns:

Woooow

| Mystique_5599 a răspuns:

O scrumiera? Sau un ursulet de plus simpatic. Poate chiar si un parfum... Iti recomand Black Suede Touch de la Avon. Miroase super!

| AnneBre a răspuns:

Un pachet de tigarismug

| AnneBre a răspuns:

Sau o poza cu voi doi inn ramabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O bratara de argint
un parfum
o tigara electronica sa se alse de fumat
o iesire in oras

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un trabuc.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pacat de el ca fumeaza la varsta asta, de fapt nimeni nu ar trebui sa fumeze indiferent de varsta. Dar merge un trabuc cateodata, nu?

| JuLien a răspuns:

Un cartus de tigarithinking

| xMary a răspuns:

Un pachet de tigarilaughing...

| Heart2014 a răspuns:

Buna!
In luna ianuarie, prietenului meu i-am facut un tort mare cu frisca si fructe si i-am cumparat si un parfum, iar de ziua lui de nume i-am cumparat un tricou si a fost foarte multumit de fiecare data dar poti sa-i cumperi un mp-3 sau un telefon nou daca iti permite bugetul, poti sa-i mai cumperi o perina in forma de inima cu poza voastra sau a ta pe acea inima.

Stii cum ii? Vrei sa fii mai altfel de cat prietenii lui si vrei cadoul tau sa fie unul special, dar el are nevoie in ziua aia de tine caci daca erai departe de el ar fi dat orice doar sa fii de ziua lui langa el.Asa ca, ce vrei tu sa-i cumperi conteaza mai putin, gestul conteaza in totdeaua si crede`ma ca va fi multumit de orice i`ai darui atata timp cat ii daruiesti cu toata dragostea ta

| Hollocause a răspuns:

Lol fato zii si tu sa nu mai jumeze ca moara imd. Sa trecem la subiect deci are 13 ani ce sa ii iei... poti sa iei 2 lantisoare cu inima crapata pentru amandoi si sa uniti sau sai iei un catelus sau o pisicuta
Funditabatting eyelashes?

| ILoveMyFriendsSoMuch a răspuns:

Un Prezervativ si puneti`va pe treaba vorbesc serios. Eu asa as face in locul lui la 13 ani cu per. iubita.

| XXXMony a răspuns:

Imi faci si mie rost de unu?:*

| madutza2468 a răspuns:

Ii poti lua de exemplu un parfum, alaturi de un obiect ce arata faptul ca il iubesti...(ceva personalizat),

| madutza2468 a răspuns:

De exemplu ii poti lua un parfum, alaturi de un obiect prin care sa-i transmiti ca-l iubesti...(ceva personalizat)

| lolobv a răspuns:

12 jointuri de marijuana si un pachet de dunhill negru si o sa fie ft fericitlaughing

| raluca000 a răspuns:

Pai ca sa-i cumperi un cadou mai special mai intai trebuie sa-l cunosti bine, daca nu cumparai un tricou, un parfum...acum depinde si de cati bani dispui tu...succes in cautarea cadoului