| Patricia68658 a întrebat:

Ce părere aveți despre husele burga care sunt asortate inclusiv pentru Mac și iPad? Se merită?

5 răspunsuri:
| L33T616 a răspuns:

Eu nu cred că merita, mai bine cumperi un skiloperdore

| Patricia68658 explică (pentru L33T616):

Ce e acela?

| Violleta2022 a răspuns:

In ce sens spui tu "merita"?
Pai, daca ai bani o cumperi, daca nu ai bani afirmi si tu ca
"nu merita" si ai scapat!

| Patricia68658 explică (pentru Violleta2022):

Deci; cred ca la toate întrebările mele răspunzi mereu și mi se pare ca răspunzi așa doar ca să te afli în treabă, nu ai niciodată un răspuns clar și am văzut asta și la alte întrebări.Eu am întrebat dacă merită și dacă au mai cumpărat alții să-mi ofere o părere, dacă nu ai cumpărat în viața ta, la ce comentezi, ca să-ți faci puncte pe aplicația asta?!? Asta e singurul tău scop?!? Dacă ai fi folosit și ai știi cum sunt aceste produse atunci da zi, dacă nu, mai bine răspunzi unde chiar cunoști situația ca altfel pui răspunsuri fără nici un sens la o întrebare foarte simplă. Deja când îți văd numele știu ca urmează un răspuns,, de ăla fără nici un sens "….

| Patricia68658 explică (pentru Violleta2022):

Și nu doar la mine ai făcut așa, inclusiv la alte întrebări, la care tu vezi mereu altfel situația și răspunsurile tale, sunt fără sens …. Nu știu la ce ești pe aplicația asta doar ca să fii ironică de multe ori și fără un sens propriu, așa ca mai bine ți-ai găsit ceva mai bun de făcut … ca e clar ca uneori răspunzi doar ca nu ai ce face….