| BrOnaJeu a întrebat:

Cine stie magazine cu haine emo in Suceava va rog ziceti-mi am de gand sa ma fac emo pentru ca m-am saturat sa fiu batjocorita si de asta a, nevoie de un restart in viata..pls:* pupici voua

11 răspunsuri:
| fffrankie a răspuns:

"pls:* pupici voua" nu ai atitudine de emo, astia nu sunt asa vioi.

| trololul a răspuns:

Iata raspunsul tau:
E doar o iluzie ca daca iti schimbi stilul vestimentar nu o sa mai fi batjocorita.Si EMO-isti trebuie sa rada de cineva nu? Cel mai usor restart de care ai putea sa ai parte ar fi cel de la Microsoft Windows.

| Andreiuşu a răspuns:

Daca vrei sa se uite toti la tine ca la ultimul om, poti sa te faci emo. happy

| ruzycciocolata a răspuns:

Buna.Nu exista un magazin special creat cu haine emo.Cauta prin mall-uri sau magazine tricouri cu imprimeuri rock, incearca combinatia roz -negru (foarte populara), cumpara curele cu strasuri sau tinte pe negru sau pe roz, pantalonii stramti albastri inchis, negri sau colorati, bluze in dungi etc. Apropo intr-o luna iti trece faza cu ''vreau sa ma fac emo'. Pupici.

| qindet a răspuns:

O sa fii batjocorita si mai tare daca o sa fii emo asa e la noi in societate e putin cam primitivalaughing ramai cum esti si sunt sigur ca o sa ai mai mare sanse sa iti faci prieteni care te plac asa cum esti nu cum o sa te "prefaci".

| GoldCobra a răspuns:

A fi emo nu este o solutie e o tehnica de ati distruge viata mai rau.

| GoldCobra a răspuns:

Daca esti trista baga ceva rock o sa te intareasca si poate o sa-ti placa. dar sa te faci emo din cauza unor tampiti mi se pare o prostie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si tu crezi ca emo e restartul de care ai nevoie? o dai in mai rau. fi tu insuti nu mai copia ca.ca.turi de curente pe care nici macar nu le intelegi.

| RazerAbyssus a răspuns:

NU TE FACE EMO, is mai batjocoriti decat cainii laughing

| Ananas2 a răspuns:

Uum. tu chiar crezi ca e bine ce faci? adica. emo nu inseamna neaparat sa te imbraci in negru. si in plus o vestimentatie mai colorata e mult mai frumoasa. daca " te faci emo " o sa fi si mai batjocoritawinking si da. stiu ca numele meu[xemostargirlx] arata ca sunt pro dar nu sunt. nu cred ca e o idee buna. inainte si eu eram cu chestii emo dar acum. m-am schimbatbig grin

| Alexandru_Alex_1996_myp5 a răspuns (pentru ruzycciocolata):

Mersi si eu cautam tot asta

Întrebări similare