Iata raspunsul tau:
E doar o iluzie ca daca iti schimbi stilul vestimentar nu o sa mai fi batjocorita.Si EMO-isti trebuie sa rada de cineva nu? Cel mai usor restart de care ai putea sa ai parte ar fi cel de la Microsoft Windows.
Buna.Nu exista un magazin special creat cu haine emo.Cauta prin mall-uri sau magazine tricouri cu imprimeuri rock, incearca combinatia roz -negru (foarte populara), cumpara curele cu strasuri sau tinte pe negru sau pe roz, pantalonii stramti albastri inchis, negri sau colorati, bluze in dungi etc. Apropo intr-o luna iti trece faza cu ''vreau sa ma fac emo'. Pupici.
O sa fii batjocorita si mai tare daca o sa fii emo asa e la noi in societate e putin cam primitiva ramai cum esti si sunt sigur ca o sa ai mai mare sanse sa iti faci prieteni care te plac asa cum esti nu cum o sa te "prefaci".
Daca esti trista baga ceva rock o sa te intareasca si poate o sa-ti placa. dar sa te faci emo din cauza unor tampiti mi se pare o prostie.
Si tu crezi ca emo e restartul de care ai nevoie? o dai in mai rau. fi tu insuti nu mai copia ca.ca.turi de curente pe care nici macar nu le intelegi.
Uum. tu chiar crezi ca e bine ce faci? adica. emo nu inseamna neaparat sa te imbraci in negru. si in plus o vestimentatie mai colorata e mult mai frumoasa. daca " te faci emo " o sa fi si mai batjocorita si da. stiu ca numele meu[xemostargirlx] arata ca sunt pro dar nu sunt. nu cred ca e o idee buna. inainte si eu eram cu chestii emo dar acum. m-am schimbat