| RobocopBuisness a întrebat:

Daca cumperi gel de duș sau detergent de rufe de pe eMAG poate să fie fake-uri?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine naiba se chinuie sa vândă detergent fake pe eMAG?

| Mihai8767 a răspuns (pentru suntserios):

Bro, nu cred ca stii cum merge treaba pe Emag
Daca nu e distribuita de ei exclusiv, poate fi orice venind de la "parteneri".

| suntserios a răspuns (pentru Mihai8767):

Încă odată... De ce ar vinde cineva detergent fake?

| sierra1 a răspuns:

Nu coboară ei la nivelul ăsta...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu neaparat fake-uri, dar majoritatea sunt produse pentru piata poloneza, bulgara, etc. Deci pot fi alte fabrici decat cele care produc pentru magazinele romanesti, iar etichetele pot avea alte limbi, in loc de romana.
Eu am luat un Cif Bathroom si e complet diferit de ce luam din magazine, atat la ambalaj, cat si la miros. Dar face treaba.
Am luat creme Nivea si sunt din loturi pentru Grecia, nu scrie nimic in Romana pe ele.

| lpavel a răspuns:

Nu! Ce scrie in descriere asa vei primi!

| Frank51 a răspuns:

Cui îi pasă? Pe eMAG poți să returnezi orice produs fără nici-o bătaie de cap. Dacă e fake și îți poți da seama, îl returnezi.

Dacă e fake și nu-ți dai seama, atunci de ce să te mai stresezi? Doar nu stai cu scanner-ul cu raze X la fiecare produs pe care îl cumperi, trebuie să fii un conspiraționist veritabil ca să faci asta.

| Holiday a răspuns:

Daca produsul e vandut direct de eMag, nu, dar daca e vandut de alt seller de pe platforma, poate fi. Dar putin probabil la produsele specificate de tine.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, mai pun apă în ele la alea care nu au sigiliu.

| Solane a răspuns:

Cum spune @Holiday.
Eu am patin sa primesc produs prost la electronice. L-am returnat. Dar nu cred ca se poate returna la detergenti sau gel.

| 9PM a răspuns:

Doar parfumuri poți găsi fake daca ești mai ghinionist de fel.

| TatianaIstrate a răspuns:

Vandut direct de eMAG nu am patit pana acum asa ceva, dar un seller mare care activa la ei mi-a trimis un parfum fake si intamplarea face ca mai aveam din parfumul vechi original, iar diferentele erau de la cer la pamant de la detaliile de pe sticle pana la mirosul f alcoolizat al celui fake.

Întrebări similare