| adsx a întrebat:

Este cineva pe aici care a cumparat online si a ales a plateasca in rate prin optiune aceea 12 rate fara dobanda? As vre si eu niste informatii? Da-ti add la id badeagheorghe20 pentru a contacta

8 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Asa, si ce vrei sa stii despre acea optiune?

| adsx explică (pentru Reek54):

Eu as vrea sa imi iau un galaxy note 2 in rate de la eMAG si am vazut ca pot lua in 12 rate fara dobanda.Eu in ratele astea platesc doar telefonul fara niciun ban in plus?

Si daca sunt clauze ascuns, care e chicita ca trebuiesa fie ceva in neregula

| Reek54 a răspuns (pentru adsx):

Da, platesti doar telefonul daca e fara dobanda, ca sa fi absolut sigur 100% ca nu e nimic ascuns in ce-ti spun ei, citesti acel contract foarte bine (asa cum si trebuie) cand il semnezi si vei vedea ca este in regula.

Tu ai cumparat prin acest program vreodata?

Deci nu mai platesc niciun dae, nimic? Si daca nu am terminat de achitat telefonul in aceste 12 luni imi va pune dobanda si dae?

| Reek54 a răspuns (pentru adsx):

Eram pe cale sa cumpar in rate pentru ca era vorba de o suma de aproape 5.000 de lei (50 de mil), dar nu am mai avut nevoie de acel lucru si nu am mai cumparat.
Daca nu platesti telefonul in 12 luni, da..iti vor pune taxe de intarziere, scrie totul in contract.

| sonya a răspuns:

Buna,

Este adevarat, poti cumpara in 12 rate fara dobanda, insa cu ajutorul unor carduri de credite. Nu te poti duce asa, vreau si eu un telefon, iar banii vi-i dau in rate.

Sunt niste carduri de credit, emise de anumite banci (Card Avantaj, Card Star). Iti faci acel card si apoi poti cumpara in rate.

Te duci la banca respectiva si ti-l faci. Acolo ei iti vor explica mai multe, cum poti cumpara si cum poti plati.

Pa.