| Poinsettia a întrebat:

Fundita. Spune-ti-mi ce sampoane antimatreata fara utilizare regulata stiti?
Stiti ca pe multe sampoane scrie "Necesita utilizare regulata". NU vreau de-alea. Ci de-alea care NU necesita utilizare regulata.

Răspuns Câştigător
| NinaY a răspuns:

Nivea for men anti-matreata happy si eu folosesc d'asta desi nu sunt baiat laughing si e pentru barbati happy dar iti trece imediat matreata si parul arata sanatos si stralucitor happy incearca happy NU e cu de aia regulata happy te speli cand vrei, ca tot isi face efectul happy

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| madalinaaa89 a răspuns:

Clear este cel mai bun! Asta o spune o persoana cu un scalp foarte dificil(am incercat toate produsele de pe piata, insa nici unul nu a dat rezultate, in afara de clear) laughing

Mai poti incerca uleiul de masline.Eu il folosesc pentru intarirea firului de par+stralucire, dar e bun si pentru matreata.

Daca vrei ceva bazat pe plante, natural, te poti duce la plafar sa o intrebi pe tanti' aia ce-ti recomanda
Sfat:eu am luat de la plafar un produs de 60 Ron, si, surpriza:nu a avut nici un efect! Asa ca ai grija:nu tot ce este scump este si bun!
Pana la urma, mai bine ramai la Clearwinking

| eu.;] a răspuns:

Clear, nivea, revalid [ ff bun big grin], garnier.
multe sunt bune dar odata ce l-ai luat spala-te doar cu el! si alege si un balsam potrivit, crede-ma, ajuta foarte mult!

funda?:*

| AidaAmaranta a răspuns:

Panten pro- miroase foarte bine si este transparent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de vreo 2-3 ani folosesc Garnier Fructis, antimatreata - antirecidiva. acela il poti folosi cand vrei, e foarte bun... Daca vrei sa nu mai ai nici o urma de matreata, mergi la farmacie, si cere 2 Tablete de Nizoral. Acesta iti va fi de ajutor, il zdrobesti, si apoi il bagi in samponwinking. e super bun. te pup,

Răspuns utilizator avertizat
| teodora310 a răspuns:

Eu am folosit Petrolhahn si este foarte bun.
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Aurelia_3796 a răspuns:

Incearca Nizoral - se gaseste la farmacie. Uite si detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Ketoconazole