Fantoma, dar nu clasica
Uite:
Iti ciufulesti parul, il dai cu spuma, il vopsesti negru [daca nu-l ai sau daca te lasa mama ta, daca nu lasa'l cum e el] taie un cearsaf, astfel incat sa fie cam ca o rochie, coase'l intr'o parte pe marimea corpului tau, picioarele sa fie goale, rochita aceea facuta de tine tai-o in anumite locuri si coase'o asa incat sa se vada, murdereste'o de ceva ce seamana cu sangele, in mana sa ai un iepuras rupt si patat de ceva ce sa imite sangele, si tu sa fi murdara de ceva ce sa imite sangele:* succes, sper sa fi cea mai draguta de acolo!
Cauta, cel mai usor, un loc in care poti inchiria un costum.Sigur vei gasi ceva pe gustul tau.costa maxim 50 de roni(daca e costum chiar de fite)
Pai.ai putea sa te costumezi in vedeta ta preferata.sau animalul preferat ssau in costumele specifice gen fantoma, etc.
Pai eu as alege o pisica pentru ca este finuta sau un iepuras daca esti copilaroasa dar nici gand o vrajitoare sau dovleac
nu stiu parerea mea depinde ce iti place tie
Pai imbracate in guta... sigur se sperie toti de tine daca nu ia-ti un costum de justin biber e acelasi lucru
Se scrie Halloween.
Helloween e o trupa https://www.youtube.com/watch?v=M7D7ynntNbg
anonim_4396 întreabă:
cipri08 întreabă:
anonim_4396 întreabă: