| Sylvy13 a întrebat:

Maine trebuie sa ma duc sa fac o poza pentru pasaport si nu stiu in ce sa ma imbrac adica mai mult in partea de sus ca aia de vede in poza.Sugestii.Funditza

Răspuns Câştigător
| TwixulDrept a răspuns:

Te imbraci cu ce iti place tie mai mult
poti un tricou simplu + vestutza
sau tricou simplu + lant lung sau + insigne
Depinde si ce iti place tie cel mai mult

9 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

O bluza albastra, un mayou, o camasa, o rochita cu bretele, puneti o esartfa la gat sau incearca sa iti pui un colier, nu te machia strident. fa un machiaj care sa iti scoata in evidenta ochii.

Nu uita CE E SIMPLU E FRUMOS.

| 80Cris a răspuns:

Daca ai gatul inalt si subtire sau gros ia-ti o camasa cu guler barbatesc, daca ai gatul mai mic si subtire merge ceva usor decoltat, eventual cu un lantisor finut care-ti place tie. Bluzita, camasa sau chiar sacoul sa fie de culoare mai inchisa, caci de obicei culorile prea pale nu ies asa bine in pozele de pasaport, buletin...Bafta!

| 80Cris a răspuns:

Scumpikxa daca altii au alte pareri, chiar opuse fata de ce crezi sau stii tu asta nu inseamna ca sunt prosti, cel mult ii poti numi ignoranti! Mai ai de invatat draga mea!

| 80Cris a răspuns:

Scumpikxa daca altii au alte pareri , chiar opuse fata de ce crezi sau stii tu asta nu inseamna ca sunt prosti , cel mult ii poti numi ignoranti ! Mai ai de invatat draga mea !

| xAvrilx a răspuns:

O bluza mai putin decoltata si un lant frumos cu medalion.

| scumpikxa a răspuns:

In mov. Avantajaza trasaturile fetei. nu exista alegere mai buna pentru haine in poze din astea (buletin, carnet, pasaport etc.) decat mov. Pentru orice varsta si oricum ai arata!

| scumpikxa a răspuns:

Ce prosti! Uitati: eu va inteleg. Dar doar pentru ca nu a avut cine sa va spuna ca aveti gusturi GROAZNICE(ma refer la parinti) nu inseamna ca trebuie sa impartiti sfatur proaste in stanga si-n dreapta! FATO lasa-i pe prostii asta! i-aticeva ORICE dar sa fie MOV! Generatii inaintea noastra regreta ca au ales alta culoare decat asta la poze de passaport/buletin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaai! Saraca de tine! Ai ascultat de c**va aia de,, frumushik'' nu? Ah Ah Ah da prosti mai sunt oamenii din zilele noastre! Mai bine ascultai de scumpixa. Numai ea te-a ajutat. Ceilalti au dat numai din gura. Ahh! Si i-ai dat fundita proastei aleia! Nu are pic de gust!

Răspuns utilizator avertizat