Pei nu stiu poti sa'i iei un ursulet cu caciulita de mos craciun in cap
mie imi plac aiaaaa sunt asa de draguti:X:X sau gandeste-te mult la ce ii place lui ...mai bine dai ceva facut de manuta ta. eu i-am facut un calendar in photoshop si o sa ma duc sa-l scot la fotograf si eu stiu poti sai iei un fular sau o bluza si sa te duci sa inscriptionezi ceva pe el care sa aiba legatura cu craciunul si cu voi doi o poza cu voi doi spre ex si un text gen Craciun Fericit![]()
nu stiu sa fie oricum ceva legat de craciun si sa petreceti sarbatorile impreuna ca sati aduci aminte de clipele petrecute cu el
Buna
poti sai iei o caciula de mos craciun.sau sa mergeti undeva la patinoar sa va distrati. sau mai poti sa-i cumperi o geaca niste blugi. un lucru distractiv. sper ca te-am ajutat
Pai poti sa-i iei un ursulet de plus si oo scrisorica cu "te iubesc " intr-o alta limba[limba lui pref]; x
funda
Poti opta pentru o cina romantica
daca vrei un cadou mai special, personalizeaza un obiect cu un text sau cu voi doi
cumparai un parfum care ii place, un ceas, sau o cravata ceva ce sa poarte in culoarea preferata
sau si mai simplu imbracam in mos craciun
O rama Foto cu o poza cu voi doi, ca sa te vada mai des.
http://www.luxurygifts.ro/produs/870/rama-foto-sweethearts/
Pai cel mai des cadou pe care il fac eu e o poza intr-o rama cu persoana respectiva si cu mine
, e scurt si la obiect:*
DariaSabina întreabă: