In dreapta raspunsurilor, apare ' Alege raspunsul castigator ' sau ceva de genul. Prin acordarea funditei, recunosti raspunsul respectiv ca fiind cel mai bun si care te-a ajutat cel mai mult.
Sa dai fundita inseamna sa alegi raspunsul care ti se pare cel mai bun la intrebarea pe care tu ai postat-o.cand mai multi raspund la o intrebare pusa de tine apare in dreptul fiecarui raspuns o fundita eh si restul vezi tu
Poi funndita se da la raspunsul castigator, il dai tu la cel care tia rasp la intrebarea ta! Sau ti-l da userul la care iai rasp la intrebare! Ai inteles!?!
Funtita se da pentru cel mai bun raspuns. Raspunsul care te-a ajutat cel mai mult. Jos sub fiecare raspuns scrie : "Decalara raspunsul castigator". Asta ce funtita... prin asta demonstrezi ca ai fost ajutat cel mai bine de acea persoana.
Sper ca te-am ajutat. SUCCES!
Cu greu am descifrat ce srie acolo.Sa-nteleg ca nu stii ce e aia "fundita"? Pai, dai fundita raspunsului care-l consideri tu folositor intrebarii adresate de tine. Daca este un raspuns pe masura si te ajuta, ii dai fundita.Sau celui mai inteligent raspuns
In dreapta fiecarui raspuns scrie declara raspunsul castigator
si declari ce raspuns crezi tu ca te-a ajutat cel mai mult
sper ca te-am ajutat
Costyzzz întreabă:
qCristianaq întreabă: