| acris a întrebat:

Vr sa cumpar si eu 2 cani termosensibile. seituri imi recomandati care sa fie de incredere 100%. adica sa nu ma trezesc cu ele sparte sau altceva. poate cine am mai comandat pe net asemenea produese poate sa imi dea mai multe detalii mersi

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cand eram acum cativa ani in clasa a3a am primit o foaie la scl cu multe chestii gen calendare, rame, cani, CANI TERMOSENSIBILE, perne, felicitari, si animale de plus, ceasuri cu pozele noastre, mi-am comandat si eu un calendar, un ceas si o cana termosensibila si mi se pare ca am dat pe cana termosensibila 20 sau 25 de lei.si chiar mi-a venit in perfecta stare. dar poti sa intri de net...sunt cateva siteuri cu chestii da-stea eu am gasit mi se pare pe un site in care scriam la google magazin si inca un cuvant dar nu mai stiu fundita? ca ma doare manuta

| iasicumpara a răspuns:

Va recomandam sa verificati oferta Adi Center de cani personalizate, cani termosensibile si cani fluorescente - livrare in maxim 24 de ore in cele mai buna conditii http://www.adicenter.eu/......sublimare/