| Modern666 a întrebat:

Aducătoarea de bucurii Viorica - ESCROCHERIE

Atenție la escrocherii cu „tarot"!
Vreau să împărtășesc experiența mea ca să nu pățească și alții la fel.

Am apelat la doamna Viorica care se ocupă de tarot și mi-a spus că pentru un serviciu costă 3.900 lei. Eu i-am spus că nu am toți banii, ci doar 2.900 lei, iar ea a acceptat, spunând că e bine să îi dau diferența de 1.000 lei când iau salariul.

Am trimis cei 2.900 lei și a rămas că ne vedem online a doua zi pentru „serviciu". Când a venit momentul, mi-a spus că nu îmi poate oferi nimic dacă nu plătesc toți banii. I-am explicat că nu am de unde și când a auzit asta a început să se răstească la mine că ce mai sunt 1.000 de lei sau măcar de 500 lei să fac rost.

I-am spus că dacă nu poate să facă serviciul din cauza banilor, să îmi trimită înapoi cei 2.900 lei pe care i-am trimis inițial. A început să găsească scuze ca să nu îmi trimită banii mei înapoi.

I-am cerut de mai multe ori să îmi returneze suma deja plătită. Refuză și inventează scuze. Am și mesajele pe WhatsApp care dovedesc tot.

Concluzia: am pierdut 2.900 lei pe degeaba.
Dacă cineva vă cere mii de lei pentru tarot, descântece, „energii" sau alte așa-zise servicii spirituale, să știți că este o țeapă. Nu vă lăsați păcăliți, nu trimiteți bani înainte!

2 răspunsuri:
| Modern666 explică:

Am uitat să menționez. Doamna este din Ploiești, Str. General Ion Dragalina.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și 2 lei daca dădeai tot degeaba îi pierdeai...