| ReignForest a întrebat:

Bună, acum 3 ani mi-am dezactivat contul de Facebook din cauza unei probleme. Acum vreau să îl reactivez dar îmi cere să sun sau să vorbesc în mod direct cu 3 dintre cei 5 prieteni care apar acolo și să le zic să intre pe http:/www.facebook.com /recover ca să îmi trimită codul. Doar că atunci când ei intră pe linkul de mai sus li se spune să încerce mai târziu sau pagina nu e disponibilă ori a fost ștearsă. Cum se procedează?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Poți să îți recuperezi contul cu ajutorul prietenilor numai dacă înainte de a-l dezactiva ai adăugat persoane în lista ta de Contacte de încredere.

Asigură-te că prietenilor tăi le trimiți exact link-ul pe care tu l-ai primit, fără să existe nicio diferență. De preferat, prietenii tăi să încerce să acceseze link-ul respectiv de pe un dispozitiv pe care sunt deja conectați cu contul lor de Facebook.

Aici găsești toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține codul de la un prieten. Poți verifica dacă ai trecut prin toți: https://www.facebook.com/help/213343062033160?helpref=related

În cazul în care după ce te-ai asigurat că le-ai trimis link-ul identic și în continuare nu funcționează, cel mai probabil nu ai setat Lista de contacte de încredere înainte să dezactivezi contul.

Poți să citești aici și despre alte variante de recuperare a contului: https://www.facebook.com/help/187181218000041?helpref=uf_permalink

Sperăm că vei reuși să-ți activezi contul.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Fa-ti alt cont!

| Donsavas a răspuns:

Fa ti alt cont si mai încerci dupa sa vezi daca il poti recupera si pe cel vechi.

| floreadan a răspuns:

Ar fi mult mai simplu sa-ti faci alt cont si sa le dai add prietenilor tai dupa ce il faci.