| alex09696 a întrebat:


Dacă blochez pe cineva pe Instagram și după îmi schimb numele, persoanei respective i apar mesajele cu numele vechi sau cu numele nou?
PS : Persoana respectiva poate sa vada mesajele vechi?

| Ora de net a răspuns:

Buna, Alex,

Daca blochezi o persoana pe Instagram aceasta nu va mai avea acces la profilul tau, dar va putea vedea in continuare conversatiile pe care le-ati avut. Mai multe despre asta gasesti aici https://help.instagram.com/426700567389543?helpref=faq_content

Ora De Net
2 răspunsuri:
| omulcuraspunsul1505 a răspuns:

Pai din cate stiu eu, cand blochezi pe cineva mesajele vechi apar in continuare, iar daca iti schimbi numele mesajele vechi apar tot cu numele vechi. Sper ca te-am ajutat