| Ananonymius a întrebat:

Bună TPU,
Oare daca am atins din greseala vaginul putin in exterior cu sperma iubitului meu si sunt virgina, dar m-am sters rapid pot ramane însărcinată?

16 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu suntem detectivi de spermatozoizi, dar e greu de crezut ca ramai insarcinata din asta.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

De altfel, e o diferenta între vulva/labii si vagin. Probabil ai vrut sa spui vulva/labii.

| minrest a răspuns:

Vaginul e in interior, este cuvantul latin pentru ''teaca''. Unde a fost sperma, pe labii? Si erau uscate? In cazul asta, sparmatozoizii nu pot face drumul pana in uter, si nu ai cum sa ramai gravida.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate fi sarcină virgină.

| Miruna333 a răspuns:

Nu exista asa ceva, trebuie sex

| GouDidodino a răspuns:

Fa câteva teste de sarcina ca să fii sigura, e posibil sa fii

| Konstantinos99 a răspuns:

Virginitatea este un aspect care tine de inima si de trup (nu sau). Odata ce ai ajuns la momentul ala sufleteste nu ma esti virgina si nu mai poti fi pura si inocenta ori trupeste esti virgina dar nu stiu la ce mai foloseste. Insarcinata nu poti fi.

| cyyprian a răspuns (pentru Konstantinos99):

Salut. pe ce baza faci afirmartiile astea?

| darrio2007 a răspuns (pentru cyyprian):

Doar el poate sti.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru cyyprian):

Salut Pe baza valorii si a virtutiilor creștineștei si pe baza experientei menime si pe baza realitatii

Hal de raspuns. e bun ca a inventat 2 cuvinte noi.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru cyyprian):

Cam in orice mediu se vine cu contra argumente ori tu esti interesat doar de a dezaproba raspunsul meu fara baza doar ca se opun principiilor tale. De acord a-si face la fel dar nu lipsit de sens

Fata a zis ca nu a avut contact sexual. De ce tii tu sa zici opusul numai tu stii

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu ai cum să rămâi însărcinată, deoarece nu a intrat în tine.

| Gabryel85 a răspuns:

Nu cred. Ar trebui sa fie mult la interior ca sa se poata intampla ceva. Nu sunt nici spermatozoizii astia niste supermeni. :-)

| EchoOfLogic a răspuns:

Sunt slabe șanse să poți rămâne însărcinată din situația descrisă de tine. Poti face un test de sarcină ca să fii sigură de acest lucru.