|

Buna ziua. Mi-a fost sparta parola de la Yahoo Mail... si mi-a schimbat tot in cont si nu il mai pot recupera. Numarul de telefon care l-am folosit cand am facut contul de Facebook nu il mai am, ca e contul facut de demult si nu mai pot intra nici in Facebook ca si acolo mi-a intrat si a schimbat tot si nu pot rezolva nimic. Pot cumva sa trimit o poza de buletin un act ceva catre Facebook sa dovedesc ca acel cont este al meu? Doar ca nu am access la mail si nr de tel... si asta e greu

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Foloseste Yahoo Sign-In Helper pentru a incerca sa iti recuperezi adresa de email.

In ceea ce priveste Facebook, te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon).

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fara e-mail sau nr. de telefon nu are unde sa-ti trimita codul de deblocare.
Daca nu le-ai trimis poza de buletin inainte, atunci nici pe tine n-are de unde sa te cunoasca nimeni de la ei.

Singura ta sansa sa dovedesti identitatea ta ar fi sa le trimiti originalele a cateva poze pe care le-ai postat pe profilul tau, in formatul original. Amprenta digitala identica poate sa-ti confirme identitatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai poti sa iti schimbi adresa de mail intrand in setarile contului. Vei da la despre->inf generale si de contact->date de contact->adresa de mail....si vei apasa pe adaga/sterge adresa de mail si la fel poti face si in cazul nr de tel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează