| Gabi8678 a întrebat:

Bună ziua, mi-am făcut un cont de Facebook acum câțiva ani și între timp mi-am schimbat numărul de telefon pe care eram logat și acum îmi cere o verificare de securitate dar îmi trimite acel cod pe numărul cel vechi. Pot sa fac ceva? Va rog ajutați-mă!

| Ora de net a răspuns:

Buna!

Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security.

Ora De Net
3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fără acel cod nu te poți conecta. Doar să aprobi conectarea de pe un alt dispozitiv pe care ești conecat la contul respectiv. Sau poți merge la reprezentată de telefonie să ceri cartela cu nr. Înapoi. Iar pe viitor, inainte să îți înlocuiești cartela, schimba și numărul de telefon de pe Facebook și google sau oriunde mai ai acces cu cod trimis pe nr. Ex HUAWEI id, Samsung account. Eu mi-am pierdut un cont de google tot din motivul menționat de tine. Am făcut și tichet la google și nu mi-au deblocat nimic. Mi-a zis ca "îmi înțelege frustrarea" și îmi recomanda sa creez alt cont.

| Pisica18a a răspuns:

Poti schimba numărul pe Facebook asta daca te mai poti loga pe acel cont Facebook cu o adresă de email alternativă.