| Catalina_Baitanu_2001 a întrebat:

Hei.
Acum vreo săptămână eram pe messenger si am primit o poza de la un prieten.
El mi-a zis sa o decupez si sa o trimit inapoi.
După asta am luat ban de la Facebook 3 zile. Au trecut cele 3 zile si acum am intrat din nou, dar nu pot da mesaje pe mess si nici sa reacționez la poze.
Si prietena mea a pățit la fel doar ca ea poate da mesaj si celelalte.
Cum fac să scap de asta?

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Trebuie să aștepți ca Facebook să activeze la loc opțiunile respective. Cel mai probabil acestea au fost blocate pentru că ai încălcat standardele comunității Facebook - https://www.facebook.com/communitystandards/

Ora De Net
10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Uneori, ar putea să dureze și mai mult de trei zile. Poate că au uitat să îți ridice suspendarea.
Dacă poza i-ai trimis-o prietenului prin messenger/mesaj privat, poți să-l și blochezi, fără regrete (recomandat). V-a provocat (păcălit!) pe amândouă, ca să aibă un motiv de a vă raporta. Ați căzut de fraiere, toate care i-ați împlinit dorința. A râs de voi!

| aXy99 a răspuns (pentru floresdemayo):

Sa uite sa il debaneze?! Glumesti? Suspendarea se anuleaza singura dupa ce trece un anumit nr. de ore/minute/secunde etc.

| floresdemayo a răspuns (pentru aXy99):

Da, știu că de obicei, perioada de suspendare e fixată/ programata automat de roboțelul lor.
Insă, am văzut și persoane care erau destul de iritate, fiindcă inițial erau informate că sunt suspendate pentru 72 h și trecuseră mai bine de 14 zile. Situația se schimba doar când ei scriau la contact. Iar mesajul primit era: "Îți mulțumim că ai răbdare cât timp remediem problemele tehnice de pe Facebook". Probabil, tot un robot era si cel care raspundea mesajelor.
Oricum, problema se remedia după o oră.
Deci, intr-un fel, angajatii omit să verifice dacă robotul lor își face corect datoria, bazându-se pe inteligența lui. Insa, cei aflați in situatii asemanatoare, pot jura că mașinăria lor se mai și defectează.

| aXy99 a răspuns (pentru floresdemayo):

Se poate sa fie adevarat si ce spui tu. Daca suspendare este facuta automat de catre un AI, sunt sansa mari sa fie asa, exista bug-uri, eroi etc., dar daca o persoana reala apasa click sau enter in locul robotelului, treburile se schimba. Algoritmul ala simplu nu mai esueaza.

| anonimg a răspuns:

Nu stiu sa iti dau raspunsul. Dar un fisier se trimite in siguranta daca il vei arhiva folosind programul winrar.

| cfrtobias a răspuns:

Pai era poza nud?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Intri de pe desktop sau accesezi de pe mobil prin browserul telefonului si vezi cat ai primit interdictie. In principiu incerci sa dai like la o postare si iti va aparea cu rosu cat ti-a fost restrictionat accesul si pentru cat timp. Te plangi pentru trei zile? Dar eu care sunt blocat 30 zile pentru a treia oara? Si alte interdictii la drepturi de a posta in grupuri. Facebook a devenit o hazna.

| Raducons a răspuns:

Nu cred ca ti-a dat interdictie Facebook pentru lucrul asta.Cine stie ce jigniri ai facut si ai fost raportata.Incearca sa te deconectezi si sa accesezi din nou contul, asigura-te ca mai stii parola.

| Anonim a răspuns (pentru Raducons):

Daca a fost poza perversa poate lua ban deoarece e un filtru automat.