| AnonimusBDPP a întrebat:

Salut,am si eu o intrebare. am primit pe telefon un mesaj de la Facebook,in care imi arata un cod de resetare a parolei contului Facebook, in ideea in care eu nu am cerut asa ceva si nici macar nu eram pe Facebook in acel moment, stie cineva cauza sau ce e de facut! Multumesc anticipiat

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Nu trebuie sa faci nimic. Exista posibilitatea ca cineva sa fi incercat sa iti reseteze parola in incercarea de a intra pe contul tau sau a fost o greseala si persoana respectiva a introdus adresa de email gresita (a lui fiind asemanatoare cu a ta).

Pe viitor te sfatuim sa iti setezi parole sigure (http://oradenet.salvaticopiii.ro/......ni-contul) la conturi si sa ti le securizezi setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Pentru Facebook, mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

În locul tău, eu nu aș introduce acel cod. Dacă tot vrei să îți schimbi parola, atunci schimb-o normal, de la setări. Nu altfel, nu cu coduri ciudate, care ți se oferă fără să le soliciți!

3 răspunsuri:
| eduardooo a răspuns:

Sunt 100% ca cineva vrea sa inte pe Facebook-tau!
Asigura-te ca ai o parola cat de cat buna!
Asa se intampla daca incerci de multe ori sa te loghezi pe Facebook si nu reusesti deci a fost altcineva.
Bafta!

| wazza a răspuns:

Cel mai posibil ai intrat pe Facebook in alta parte, gen la ora de tic, la vreun prieten, si pers respectiva a dat acolo ca sa ti reseteze parola