|

Hey TPU. am o intrebare. de dimineata mi-a fost spart contul de Facebook. adica eram pe cont si am primit un mesaj ca cineva a intrat din alta tara pe el... am vrut sa imi schimb parola si cand aveam un pic sa o schimb m-a scos afara din cont. am incercat sa mai intru pe el dar nici macar numarul de telefon cu care eram logat, imi spune ca nu apartine contului. Nu pot dovedi ca e contul meu fiindca atunci cand cer asta trebuie sa primesc un e-mail si acel e-mail nu mai e al meu. cred ca persoana aia care a spart contul l-a schimbat cu alt e-mail si nu pot primi codul acela. momentan am solicitat blocarea contului ca persoana aia sa nu intre. ce sa fac sa il recuperez va rog, un raspuns repede. Dau funda

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ti s-a intamplat acest lucru. Poti incerca sa iti recuperezi contul accesand pagina facebook.com/hacked

De asemenea, te sfatuim sa iei in considerare sfaturile pentru a te asigura ca contul tau este in siguranta http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Raportezi contul și ceri prietenilor tăi să facă la fel, asta ar trebui să fie ușor dacă ai avut prieteni reali, ideea e să-ți faci un cont nou și să ceri ca acel să fie închis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Contul iti poate fi spart doar daca ai o parola prea scurta si simpla, sau poate ai spus parola la un prieten, mã rog...Multe sanse ca sa il recuperezi nu ai, eventual ii contactezi pe cei de la Facebook si iei iti vor pune niste intrebari despre contul respectiv.

Asta pentru toata lumea: Nu mai va puneti parole simple gen: "Portocale" pentru cã astea sunt foarte usor de spart, puneti si voi numere, litere mici, mari etc. de exemplu GoP94rtS2 (sa nu credeti ca asta e parola mea lol) dar astea sunt cel mai greu de spart.

O zi buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, spune prietenilor tai sa de-a report la profilul tau asfel aceasta va fi blocat, in viitor
pune o parola lunga si mixta
activeaza verificarea in doi pasi
mentine o solutie anti-virus si anti-malware activa, si fai update des

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate t-ai logat cu facebookul pe un site care nu era de încredere și efectiv i-ai dat email si parola gratis sau mai știa careva parola sau ai un soft spion in pc (spywere)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează