| Anetta2005 a întrebat:

Am o intrebare urgenta! Ieri mi-am instalat pe telefon un joc in care cand am intrat a inceput sa-mi apara aceiasi reclama dupa 2-3 secunde dupa ce o inchideam.Azi am sters acest joc,dar aceasta reclama a inceput sa apara in acelasi mod in orice aplicatie(in afara de Facebook, google, Instagram).CE SA FAC? Va rog un raspuns rapid!

| Ora de net a răspuns:

Buna Anetta,

Te sfatuim sa iti salvezi datele din telefon pe un dispozitiv extern si sa il resetezi pe acesta la setarile din fabrica. Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea dispozitivul protejat este foarte important sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja telefonul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala aplicatii straine sau care vin la recomanadarea unor straini.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Sined_Denis_1997 a răspuns:

Da un restart la tel sau reformateazal

4 răspunsuri:
| Anonimul95t a răspuns:

Salut, incerca sa instalezi souluti anti-malware si sa scanezi daca nu merge da o resetare la telefon

| David_Antonio_1994 a răspuns:

1.Nu mai intra pe anunțuri false cu reduceri la Lidl de pe Facebook că îți bagă viruși sau măcar uită-te la link-ul pe care apeși căci clar e un virus pe un link ca ăsta : www.haidesafacibani.com
2.Dă-i resetare la telefon
3. $fatul cu nr.3
4. $fatul cu nr.4
5. $fatul cu nr.5

| Anetta2005 explică (pentru David_Antonio_1994):

Nu am intrat niciodata in asa link-uri.