| YYbichkYY a întrebat:

Salut TPU. De vreo 6 luni mi-am instalat pe telefon o aplicatie (ReportX) in care trebuia sa imi trec datele de pe card ca sa o folosesc. Iar in prezent am un abonament la ei pe care nu gasesc nicicum sa il anulez. Ma poate ajuta cineva ca sa anulez acest abonament? Dau funda!

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Dacă nu identifici din aplicație o modalitate de a anula abonamentul sau o modalitate de a-i contacta pe aceștia direct, sfatul nostru este să ceri la bancă ca tranzacțiile să fie blocate.

Pe viitor, sfatul nostru este să citești reviewurile din Play Store înainte de a instala o aplicație. Ce pe care ai folosit-o, spre exemplu, are un rating 2, 1/5 și foarte multe review-uri negative.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Http://bit.ly/2xRMXrC
Daca nu are loc unde sa te dezabonezi (nu stiu aplicatia) cere celor de la banca sa blocheze plata catre acea entitate. Se poate face asta si telefonic. Atentie! Denumirea firmei care incaseaza banii poate fi diferita de numele softului. Spunele celor de labnca sa-ti blocheze plata catre o firma straina si poate nimeresti daca nu mai ai si alte plati similare.

| Salontanul a răspuns:

Am uitat! Poti sa iei un extras de la banca si sa vezi platile de acest tip.