| seigy01 a întrebat:

Salutare, am trimis prin olx un colet cu ramburs de 3000 ron, a ajuns la client, totul bine ( am trimis ca la carte nu link uri, țepe etc) apoi urmand desigur sa mi se transfere banii de catre olx. problema este ca mi-au cerut verficare amanuntita din cauza sumei, am trimis tot necesar am si verificat de 3 ori sa fiu sigur ca e okei dar problema este ca au trecut 10 zile lucratoare si inca scrie la status ca se verifica datele... am incercat sa dau email, sa dau de operatori pe chat ul olx de asistenta, si mi au raspuns dupa ce stateam 2 ore ca trimit ei mail cand e gata si fix. nimic. ati avut careva experiente de genul sa ma puteti indruma cu un sfat

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă zici că au trecut 10 zile, mie-mi pare că ai ratat vânzarea

| ValentinMihai78 a răspuns:

Mâine dimineață îi suni și le spui așa: cum doriți să rezolvăm problema, amiabil sau plângere la Protecția consumatorilor, fisc, plângere penală?
Dacă nu merge cu vorba bună, merge cu o plângere, pentru că indiferent de cum o dai, e furt. Indiferent cui ai vândut, dacă nu primești suma de bani, OLX, devine complice, tăinuitor.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Cred că știi ce se întâmplă acum pe OLX. Site-ul apare că și compromis, sunt tone de plângeri legate de securitate și scamming și au ajuns la 1.2 stele pe Trust pilot. Recentul update a adăugat varianta de livrare prin OLX care e plina de drese de securitate. In final nu e o mare schimbare, tot prin Fan Courier se face transportul, doar că banii îți sunt virați in contul bancar confirmat. Viramentul durează max 10 zile. Dar poate și mai mult. Secțiune de suport a fost înlocuită cu una de suport din partea altor useri, deci nimic eficient. Singura modalități de contact este contact@ Daca pui orice anunț în ziua de azi vei fi bombardat de mesaje într-o romana stricată in care ți se cere să contactezi cumpărătorul pe WhatsApp. În același timp poți primi mesaje de la numere cu suprataxa 1726/1727 cum că cumpărătorul ți-a virat suma și îți cer printr-un link și o interfață care imita OLX sa scrii datele cardului și suma pe care o ai in contul bancar. Daca faci asta cardul se va goli. Este phishing și OLX s-a spălat pe mâini doar postând un mesaj de avertizare. Daca nu e mașina sau un produs căutat abia vei avea câteva vizualizări într-o lună, OlX schimbând algoritmul semnificativ și dând șanse doar anunțurilor plătite și promovate. A ajuns aproape useless. Și va cădea în final. Cineva cu bănuți care va folosi oportunitatea de pe piata ar putea crea o nouă platforma de vânzări, mai sigura și eficientă.

| robertdiumea111 a răspuns:

Vorbește serios cu cei de la olx ca nu e ok, poate nu ai transim datele ok sau habar nu am încearcă s-a mai iei legătura cu cei de la olx