anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare, ma scuzati daca am gresit categoria dar o sa imi prezint problema aici. La data de 25 octombrie i-am facut un cont de Facebook unchiului meu pentru a tine legatura mai usor cu familia/copii plecati din tara. Acum cateva zile a pierdut accesul la cont si nu reusesc sa il conectez, stiu parola corecta 100%, iar contul a fost facut folosind un numar de telefon ( fara mail ). Totusi cand incerc sa ma conectez cu numarul de telefon nu il recunoaste ( ex. "nici un cont nu a gost creat folosind acest numar") iar cand dau la optiunea "am uitat parola vrea sa imi trimita un cod de confirmare la o adresa de mai total necunoscuta.
Ce pot face pentru a recupera contul? I-as putea face altul dar mi-a starnit curiozitatea aceasta problema.

PS : asta imi arata la mailul de recuperare a parolei : 2***************5@m*******.info

| Ora de net a răspuns:

Bună,

Cel mai probabil contul a fost spart și preluat de către altcineva. Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si urmand pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
9 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

O eroare există, asta, fiindcă logarea s-a făcut de pe diferite dispozitive.
Citește și aceste informații și aplică ce crezi tu că îți va fi de folos:
http://www.facebook.com/help/105487009541643?helpref=topq
Dacă nu vei reuși să rezolvi, fă-i alt cont, in care să mentionezi și o adresa de email + tel (ori comunicati pe whatssapp)
Așa, vei avea doua posibilitati de a-l recupera, dacă se pierde.

Scrie-le la Facebook, trmite-le dovada identitatii, chiar dacă nu ți-a fost solicitată (adică, să vadă ca numele e real, cât și data nașterii) și spune-le că nu recunoaște telefonul de pe care obisnuiai să te loghezi. Să le scrii in limba engleză, nu cred că folosesc Google translate.
Trimite-le linkul contului, un screenshot cu mesajul lor, primit în urma deschiderii contului, trimite tot ce crezi ca poate ajuta la recuperarea acestuia, dacă ții așa mult să-l ai. Să știi că se poate recupera, dacă numele real era menționat corect la profil. Și data nașterii...
Le dai din nou, același nr de telefon. Și-i rogi să te ajute, ca să te poți conecta din nou. Success!

| cfrtobias a răspuns:

Contul exista la cautare, sa nu fi sters Facebook pentru fake cumva?

| cfrtobias a răspuns:

Si asterisk ai tu sa scrii e-mail corect sa poti recupera

| DIGIT4L a răspuns (pentru cfrtobias):

Da, profilul il pot vedea...doar ca nu recunoaste parola + ca imi trimite cod de confirmare pentru a schimba parola la mailul ala dubios.

| cfrtobias a răspuns (pentru DIGIT4L):

Poate ti-au spart hackerii

| Rotazi a răspuns:

Ciudata chestia cu mailul. Pe mine ma sacaie cu nr de telefon desi nu am declarat. S-ar putea sa fie "spart". Nu ai varianta de trimitere pe telefon? Nu ai cu "incearca alta varianta"?
Si, un mail cu "m**. info"?!

| DIGIT4L a răspuns (pentru Rotazi):

Eu am inregistrat profilul DOAR cu numar de tel. care a fost confirmat prin cod trimis prin sms. Acum imi spune ca pe numarul de telefon nu a fost inregistrat nici un cont. Adresa aia dubioasa de mail nu stiu de unde a aparut...

| Rotazi a răspuns (pentru DIGIT4L):

Am inteles ca ai folosit doar telefonul. De asta, daca nu ai gresit ceva, presupun ca a fost spart.
Spun "daca nu ai gresit" ca si mie mi s-a intamplat la o adresa de mail facuta numai pentru niste anunturi. Uitasem niste litere de la urma (bagate pentru ca adresa pe care o voiam, exista) si ma enervasem la culme. Noroc ca am obiceiul sa le notez pe hartie happy