| ReignForest a întrebat:

Stie cineva de unde pot lua gratis TotalAV pro(versiunea completă)? Îmi tot arată cu acest antivirus câte un virus și trebuie să îl activez.Cu alt antivirus nu merge deoarece ba nu găsește nimic ba găsește și apare iarăși.

4 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

A lua un antivirus gratis care sa ofere protectie full inseamna sa iei o versiune crackuita care chiar ea poate avea virusi (malware)...de asta exista antivirus gratuit si antivirus full la care se plateste licenta.
Cel mai bine cumperi o licenta pe un 1 si ai protectie full sau daca nu te orientezi pe un alt antivirus
Faptul ca tot gaseste si virus si nu-l elimina e fie ca este un antivirus slab fie ai o portita lasata deschisa fata de malware si ai nevoie de cineva mai priceput sa iti faca o devirusare.
Daca nu te pricepi la asta mergi cu PC-ul/laptopul la un service IT si roaga-i sa iti faca o devirusare, au ei alte metode, antivirusi platiti, anti-malware etc devirusarea nu se face doar cu un antivirus pentru ca de multe ori avem de a face cu un element mai complex, malware care si astia sunt din ce in ce mai complicati.

| Gabryel85 a răspuns:

Dar de ce nu încerci și cu un alt antivirus, în versiune gratuită? Un AVG sau un Bitdefender, poate. Și vezi dacă ele zic la fel... Însă înainte de a instala un alt antivirus, nu uita să-l dezinstalezi pe cel pe care deja îl ai.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Gabryel85):

Fie asta, fie iei si cauti cu Google detalii despre virusii pe care ii gaseste, la majoritatea se gasesc cleanere dedicate, gratuite.

| ReignForest explică (pentru Gabryel85):

Am încercat cu multe și nimic