| RazvanMali a întrebat:

Salut, cred ca am un virus altfel nu-mi explic ce se intampla cand intru intr-un folder.
Am doua partitii C si D in D bineinteles mai multe subfoldere
De cate ori intru intr-un folder din partitia D (STUFF DE EXEMPLU) nu mai pot sa deschid nimic, daca inchid fereastra si deschid My Computer nu imi mai apare nici o partitie imi arata ca tot incarca si nu gaseste nimic, trebuie sa restartez calculatorul ca sa pot sa intru din nou in My Comp.
Cum il restartez merge cum intru in acel folder iar isi da fatala si se da peste cap. Este singurul folder cu problema.
Am scanat calc nu imi arata nimic, am scanat folderul separat, la fel imi arata ca nu are nici un virus, ca anti-virus folosesc Microsoft Security Essentials
Are cineva idee, a mai patit cineva asa ideea este ca am niste documente scanate in acel folder si nu a-si vrea sa le pierd.
Va multumesc si poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi!

Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

Incearca sa-l deschizi cu click dreapta si explore! s-ar putea sa ai ceva fisier corupt in acel director sau in windows! incearca sa il deschizi si sa muti o parte, sa zicem jumatate din ce ai acolo intr-un director nou, apoi vezi care dintre ele nu-l deschide, si tot asa pana cand micesti cercul fisierelor, le tot pui in directoare noi, si daca tot vei avea unul care nu-l deschide, inseamna ca in el e ceva cu probleme! dar s-ar putea sa fie si din windows! bafta!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel mai simplu este sa faci o scanare folosind si alte programe antivirus, poti folosi scanerele online pe care le au, de exemplu cel de la BitDefender si daca ai virus o sa-l gaseasca si-l poti sterge. Daca nu-ti gaseste virus s-ar putea sa fie de la sistemul de operare problema. Numai bine!

| PotatoMustDie a răspuns:

Incearca sa defragmentezi partitia sau sa copiezi documentele altindeva. Poate ceva din folder iti face probleme. Incearca sa il depistezi si sa il stergi.

| puscasul a răspuns:

Reseteaza pc ul daca ai cd ul

| Alexutzu987 a răspuns:

Ai prea multe programe in C si de asta iti ingreuneaza viteza de miscare a PC! culori din astea aparente theme gadgeturi imagini de fundal stralucite.toate astea iti ingreuneaza PC. Sper ca te-am ajutat astept FUNDA!

| RazvanMali explică:

Am rezolvat, era un rahat de fisier care era virusat cred..cum l-am sters nu se mai blocheaza cand intru in acel folder.
Va multumesc pentru ajutor!