anonim_4396
| Anonim întreabă:

Știe cineva mai multe despre yandex.ru? Am înțeles că e un browser cunoscut în Rusia, dar mie mi-a intrat in telefon fara sa îl instalez și mi--a schimbat motorul de căutare din Chrome in Yandex. I-am dat resetare din fabrica și acum sper că este totul ok.
Pe mine mă interesează dacă fura ceva date, parole, carduri?
Pe:Apare din nou la motoare de căutare in Chrome după ce activez sincronizarea (Presupun că are o extensie băgată în acel cont de Gmail pe care îl folosesc. I-am mai dat un restart și nu mai activez sincronizarea cu contul acela la Chrome)
PS2: Nu am card in telefon.

Edit: Am activat sincronizarea din nou la Chrome și s-a setat ca motor...soluții? Nu are buton să îl elimin și nici extensii la Chrome nu vad pe Android.
M-am conectat pe PC cu contul de Gmail și s-a instalat și pe PC...de unde îl pot șterge?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Yandex e un motor de cautare cum e si google nu un browser
tie ti a setat default probabil in bwoserul chrome yandex ca motor de cautare in loc de google.

| Dandinelle a răspuns:

Du-te pe chrome pe mobil la settings- > Search engine-> si schimba din yandex in google.
Nu trebuie sa ai card in telefon, trebuie doar sa intri in setarile Chrome-ului. la fel ai face si pe calculator.

| Chiron a răspuns (pentru Dandinelle):

Eu vreau sa îl șterg... Daca ii dau restart și nu mă mai conectez cu contul de Gmail nu mai apare, dar după ce mă conectez cu el la Chrome apare...e ceva din setări, dar nu am găsit nimic.
Pe PC am rezolvat, dar la telefon este la fel și nu găsesc rezolvare (Poate doar să șterg adresa de Gmail, dar mai am cate ceva pe ea.)

| Dandinelle a răspuns (pentru Chiron):

Trebuie sa te uiti in setarile Chrome'ului. Deschide chrome pe mobil, gasesti in partea dreapta langa bara de navigare un meniu de obicei cu 3 punctulete, acolo cam la toate telefoanele Android pe care le stiu gasesti setarile. Daca e in romana o sa vezi scris Setari, iar dupa: Motoare de cautare, sau ceva de genul.

| Chiron a răspuns (pentru Dandinelle):

Dar voi îl aveți? ori l.am luat eu printre.un site... (Că mai frecventez site.uri rusești)? Mie îmi e sa nu îmi fure datele...

| Dandinelle a răspuns (pentru Chiron):

Daca de asta ti-e frica, de ce nu ti-e frica de google si Facebook? care clar fura date? Eu folosesc ducktogo ca motor de cautare. E alegerea ta. Oricum datele tale sunt deja cunoscute de google daca te-ai logat cu email si nu ai deactivat niciun fel de transmitere, access de date.