Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Iunie 2025 sunt:
Ce exerciți pot face că să scadă în greutate într-o săptămâna și să fie vizibil rezultatul? Dau fundiță! Ajutați mă va rogggg
O fi buna la gust pudra proteica cu aroma de cookies&cream daca o amestec cu iaurt? Sau doar alea cu gust de fructe merg?
Stiti de unde pot sa-mi cumpar niste benzi de cauciuc de calitate foarte buna? Adica sa se rupa extrem de greu sau deloc chiar.
Are cineva idee cam cat de tare doare o taietura de briceag sau maceta? Dar una de rozeta?
Vreau sa bag mult SARMs în mine, ce spuneți vad progrese wow în câteva luni? As baga și TREN dar din cate am citit nu mă risc cu asta
Ce jucator credeți ca va fi bomba de la FCSB?
Știți grupuri de telegram cu băieți care fac sală?
Buna, Pentru cei iubitori de handbal ca mine, ce părere aveți despre grupa naționalei feminine de handbal? Grupa A Danemarca România Japonia Croația.
Salut! De ce echipa lui Gigi Becali se numește FCSB? Acuma 10- 15 ani se numea Steaua, iar in prezent se numește FCSB! Oare de ce? Tin să menționez ca nu urmăresc fotbalul, dar m- a macină această...? (mai mult)
Buna seara, Am 27 de ani si as dori sa ma apuc de un sport de contact pentru mine si pentru un stil de viata mai sanatos ce sport imi recomandati, multumesc!
Daca intri intr-o sala de yoga in Romania o sa vezi si barbati facand yoga? Exista sali de pilates in Romania sa le faca barbatii?
Bună, Având în vedere faptul că jucătoarea de handbal Cristina Neagu s-a retras, există șanse să apară în viitor o jucătoare asemănătoare cu Cristina ca valoare?
Salut, dacă mă bat cu cineva si tin o bricheta in mana ca sa fie pumnul mai greu, exista șansă ca bricheta sa explodeze cand lovesc cu pumnul?
M-am apucat de sală și doresc sa fac 4 zile pe săptămână, dar nu știu ce exerciții să fac.Ce exerciții îmi recomandați?
Acum ca CFR CLUJ a câștigat Cupa României. Locul 4 din Superliga României mai merge în Cupele Europene!?
De ce pierd mereu la pariuri? Eu când pariez ca se vor marca peste 2.5 goluri, se marchează doar un gol sau chiar deloc și dacă pariez sub 2.5 goluri se intampla invers nu știu cum sa mai pariez,...? (mai mult)
Rapid trebuie să se desființeze. Sunteți de acord?
Buna, Stie cineva daca proteina de la AllNutrition este buna de ceva? Sa nu aiba suplimente toxice, etc? Ma gandesc ca pretul e prea bun pentru 1KG :))). Multumesc.
La egalitate de puncte în Liga 1. Care dintre Iași Petrolul Sepsi Botoșani se salvează și care merg la baraj!?
Buna seara, Știți dacă pot ridica acest tip de ghidon? https://postimg.cc/zHvtxr8r
Salut, cata pudra proteica trebuie sa iau daca am 60kg?
Cine credeți că va câștiga Champions League pe 31 mai?
Ce echipe de handbal feminin pentru fete de 12 ani exista in Craiova?
Buna seara. Am un bilet la Superbet care l- am pariat din 30 aprilie 2025 pe meciul Brondby cu Silkeborg, am pariat ca Brondby se califica mai departe dar nu am stiut ca meciul era din prima mansa si...? (mai mult)
Este bine dacă strâng la dinamometru hand grip pe mâna stângă 48 kg, am 16 ani?
Jordan Flight Club '91 ii are cineva? Imi poate spune daca sunt comozi sau cum se simt cei de marimea 43?
Vreau sa îmi cumpar o bicicleta perfecta pentru munte dar caut ceva in bugetul de 2500-3000 de lei. Ma poate ajuta cineva cu niste biciclete bune?
Salut,cum pot sa fac mai multe duble,pot face 5, 6 înțeleg unde trebuie sa sară mingea da tot nu merge, într-o luna doua as putea face 30 50 help :))
Hristos a înviat! Ce părere aveți despre gafa de arbitraj a arbitrului Radu Petrescu care a avantajat FCSB?
Salut! Cine știe care este Peluza Sud a Stadionului Francisc Von Neuman din Arad?
Băieți din Cluj care fac ceva sport de contact? Kickboxing, judo, lupte libere. Care le-ar placea sa ofere niste lecții pentru începători?
Am și eu o întrebare, daca am părul până la coturi, este considerat scurt sau lung? Aștept un răspuns...
Ce echipă credeți că va câștiga campionatul de fotbal al României și cupa? Ce echipă credeți că vor juca în Europa?
Bună TPU! Am 16 ani și aș vrea să mă înscriu la kick boxing sau muay thai. Puteti să-mi recomandați și mie o sală de sport din Câmpina sau Ploiești pentru aceste două arte marțiale?
Salut, tpu.Se poate creste masa musculara din calistenics? Nu îmi permit sa merg la sala.Fac de 3 ani calistenics, de la 60 kg am ajuns la 70 kg in masa musculara, dar nu mai pot creste de la 70 de ...? (mai mult)
Am 16 ani 1, 80, 60 kg, dar am pus la skandenberg și mai grei ca mine cu 30- 65kg peste mine oameni de toate vârstele, dar am și pierdut cu oameni slabi ca și mine.Cum mă pot îmbunătăți mai...? (mai mult)
Un nume pentru o bicicleta va rog? Orice nume este acceptat… P.S:cel mai probabil va fi un Rockrider st120. V rog răspunde ți
Bună TPU! La egalitate de puncte în Superliga României. Cine castiga titlul dintre FCSB/ CFR CLUJ!?
Salut TPU! Am o ganteră reglabilă şi maximul de greutate este de 20kg. Eu nu am suficientă forță, aşa că folosesc 5kg de obicei. Problema este că nu prea ştiu ce exerciții să fac cu ea. Vreau...? (mai mult)
Dacă o echipă în liga a doua care nu are drept de promovare și termină pe locul doi de exemplu Steaua echipa care e pe trei intră direct în liga i dacă pe locul doi este o echipă ce nu are drept...? (mai mult)
Bună TPU, nu știe cineva un club sau un antrenor fie de lupte libere sau greco romane în Satu Mare sau în apropiere, sau un club de box?
Am pus un pariu pe Sparta Praga și Teplice am pus că câștigă Sparta Praga și m-a scos deoarece a fost 2 -2 in min 90 dar s-a jucat 120 și-a câștigat cu 3-2
Salut, oare creatina provoacă pierderea părului?
Buna! Ce exercitii îmi recomandați pentru a ma ajuta sa ating detenta?
Pe langa proteine, pot sa iau si creatina la 14 ani? Daca nu, sa imi ziceti riscurile
Cum pot face un steag pentru mers pe stadion? (Site sau ceva (
Cum pot sa realizez un site pentru mers pe stadion? (Un site sau un contact )
Am nevoie de putin ajtor. Am 15 ani, 58 de kg si vreau sa stiu care sunt cele mai bune exercitii fizice pentru muschii umerilor, pieptului si tricepsului. Am specificat acesti muschi pentru ca nu pot...? (mai mult)
Ce exercitii pot face la 15 ani pentru imbunatatirea muschilor umerilor, pieptului si tricepsului
Bună TPU! 1 Când credeți ca o se finalizate lucrările stadionului Camp Nou 2 În ce oraș și pe ce stadion credeți ca o sa aibă loc Finala WC 2030!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimul151 întreabă:
Arthurrrr întreabă:
Beatrice011 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?