Prin perseverenta, sociedat e o echipa cu traditie in urma cu cativa ani se lupta mereu la titlu apoi brusc s-a dus ca țiganul la mal. pai cine ai vrea Barcelona sa fie? / O mai avut momente bune sociedat da sa înecat.din punctul meu de vedere atletico Madrid va câștiga campionatul sau tot Real Madrid.
Afli foarte usor uitandu-te la clasament, au ajuns pe locul 1 facand mai multe puncte decat adversarii.
Atat Barca cat si Real sunt varza, ar cam fi cazul sa mai ia si altii campionatul in Spania ca astea 2 au dus furtul la rang la arta.
Nu e asa simplu, depinde ce jucatori s-au transferat, ce antrenor au, etc, o echipa slaba nu se ridica din senin in top.
Stiu asta, nu trebuia sa-mi spui, doar ca au ajuns pe locul 1 facand mai multe puncte decat adversarii si asta au putut-o face doar jucand bine, asa ca inseamna ca au jucatori buni.
La sfarsitul campionatului o sa vedeti pe Real Sociedad terminand pe loc de Europa league.
Drept sa spun nu ma intereseaza cine o sa castige campionatul in Spania si nici clasarea echipei Real Sociedad. Am raspuns doar la intrebarea utilizatorului, dat fiind ca urmaresc putin si campionatul din Spania.
waXonwaXoff întreabă:
ForeverWarrior întreabă: