| XnameX a întrebat:

Am avut niste probleme la spate nu foarte grave si am facut gimnastica cu un specialist dar acum fac eu exercitiile acasa. Problema este ca dupa ce am facut un Exercițiu dat de el adica stand întinsa imi aduceam picioarele ca in lumânare si apoi le lăsam in jos astfel încânt picioarele sa fie dincolo de cap dar ma rog nu puneam picioarele jos ci doar plusam acolo ..ma doare spatele foarte tare in partea de jos adica atunci cand ma aplec in special si chiar nu înțeleg de ce pentru ca am mai facut exercițiul asta de o groaza de ori ...si bănuiesc ca nu e normal ca imi lucrează mie spatele si oasele si se îndreaptă. Este posibil sa mi fi rupt ceva? Chiar nu imi explic.

3 răspunsuri:
| Sebytza21 a răspuns:

Pai daca e la spate. e coloana sau rinichii.Cel mai bine e sa mergi la un doctor care te poate ajuta

| BlackPantherWow a răspuns:

E posibil sa îți fi rupt ceva, sau sa fi greșit undeva exercițiul. vorbește cu antrenorul tau sau daca se agravează mergi la doctor

| Moƒo a răspuns:

Bro.
Este aceeasi chestie ca atunci cand stai prea mult jos pe scaun. Dupa fiecare sesiune recomand un stretching si daca poti evita miscarea din cand in cand ar fi ok. Supunerea zonei lombare la mult efort fizic, sa spunem, muschi din acea arie iti provoaca dureri si mai ai senzatia ca e din os. Recomand niste exercitii pentru zona lombara : https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......e9281.jpg. si putin mai mult Ca si Mg in meniul tau.