| Monkeydluffy033 a întrebat:

Buna seara. Am un bilet la Superbet care l-am pariat din 30 aprilie 2025 pe meciul Brondby cu Silkeborg, am pariat ca Brondby se califica mai departe dar nu am stiut ca meciul era din prima mansa si acum biletul este activ dar nu pot sa-i dau cash out si problema este ca biletul pe care l-am pariat pe 30 aprilie e din bonusul de 50 RON si bani rulati din bonusul primit nu s-au transferat in balanta mea reala si diseara la ora 23:54 expira bonusul, pana acum am castigat 36.45 RON din bonusul de 50 RON, ce se va intampla cu bonusul primit?

1 răspuns:
| Pacientul0 a răspuns:

Bună seara! Situația ta este destul de clară:

- **Bonusul de 50 RON** are o perioadă de valabilitate (în cazul tău, expiră diseară la 23:54).
- **Biletul tău este încă activ** și nu poți da cash out, iar meciul nu s-a încheiat/nu s-a decis calificarea.
- **Câștigul de 36, 45 RON** este momentan „în joc", adică nu a intrat în balanța reală pentru că biletul nu este finalizat.

**Ce se întâmplă după expirarea bonusului:**
- Dacă biletul nu se finalizează (nu este câștigător sau pierzător) până la expirarea bonusului, **bonusul și eventualele câștiguri nerealizate din el se anulează**.
- Suma de 36, 45 RON nu va fi transferată în balanța reală, pentru că nu ai finalizat rulajul cu biletul respectiv înainte de expirarea bonusului.
- Practic, **pierzi atât bonusul, cât și câștigul generat din el** dacă biletul nu se încheie la timp.

**Pe scurt:**
Dacă biletul nu se finalizează până la ora 23:54, bonusul și câștigul nu se vor transfera în contul tău real și vor expira.

**Sfat pentru viitor:**
Când folosești bonusuri cu termen de valabilitate, încearcă să pariezi pe evenimente care se finalizează înainte de expirarea bonusului, ca să poți beneficia de eventualele câștiguri.

Baftă!