Întrebare recomandată | Justarand0mguy a întrebat:

Buna TPU, asta e mai mult o rugaminte decat o intrebare. M-am apucat de sala de nu mult timp iar dintr-un motiv de sanatate a trebuit sa iau o pauza, din septembrie ma apuc iar dar nu stiu nimic de sala, va rog daca va pricepeti sa ma ajutati cu un orar sau o lista de exercitii, orice sfat ma ajuta, merg singur si imi e greu

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din motive de sanatate nu te putem ajuta cu ceea ce vrei tu, fiindca nu stim cat de grava este starea ta de sanatate, daca sunt afectate organe, oase, inima sau alte organe vitale, de aceea te incurajam sa discuti cu medicul care te trateaza si acela iti va recomanda sa mergi la gimnastica medicala sau la o sala cu trainer.

| Justarand0mguy explică (pentru Violleta2022):

A nimic grav, am avut un accident de masina si am avut o entorsa si mana luxata, a trecut mai mult de 2 luni de atunci si m-am recuperat complet

| VoidEternal a răspuns:

Foloseste chat gpt, da-i cat mai multe informatii despre tine, varsta, greutate, daca ai si un cantar inteligent, bmi, masa musculara etc) si zi-i ce vrei sa faci, sa cresti in masa, sa slabesti, sa-ti tonifici musculatura si iti face el un program.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Ia-ti un antrenor, asa ai si pe cineva care sa te previna din a te accidenta.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Cel mai bine pentru tine, pana in septembrie este sa faci exercitii kinetoterapeutice si de mobilitate. Si exercitii cu greutati mici. Chiar daca acum ai impresia ca te-ai recuperat complet nu are sens sa sa sari la exercitii grele si sa risti. Plus ca exercitiile kinetoterapeutice sunt pentru a activa musculatura si tonifiaza foarte frumos