Buna! Daca iti ies 5, nu iei nimic.
Daca iti ies 6 din 9, aduni cotele si le inmultesti cu suma depusa ( de obicei ai scris "castig maxim" si "castig minim", adica ei au calculat cele mai mici cote, si cele mai mari, iar daca iti ies 6 din 9 castigi o suma cuprinsa intre castigul asta max si min, la fel si la 7 din 9, 8 din 9, iar la 9din 9 au un castig standard data de ei. Sper sa te ajute. P.s: de obicei iti scade mult cota daca bagi pe sistem
Daca prinzi mai putin de 6 meciuri nu castigi nimic. daca iti ies minim 6, castigul depinde de meciurile cu pronostic corect (ce cota au avut);
Daca iti ies sub 6 meciuri nu iei nimic
daca iti ies intre 6-8 meciuri iei castigul minim
daca iti iese toate meciurile 9/9 iei castigul maxim
vezi si tu cat scrie pe bilet castigul minim e o suma foarte mica.
Nu cred...o fata care se pricepe la pariuri si mai e si draguta... unde ai fost toata viata mea?![]()
Te pup!
Foarte tare ca ai invavat si chestii d'astea si nu numai cum sa te machezi sau mai stiu eu ce.
Te pup...iar
Spre surprinderea ta ( banuiesc ) joc foarte bine fotbal
. Deci, sunt sigura ca daca am face un meci, te.as bate :*
Ooo, esti si increzatoare, imi placi rau.
Vorbind de fotbal, si eu cred ca m-ai bate ca sunt printre cei mai praf oameni care joaca fotbal si am o colega in clasa care joaca fotbal in liga 1 feminina. Pai joaca de zeci de ori mai bine ca mine![]()
Cati ani ai? daca nu sunt prea indiscret.
Te-am pupat
Tocmai am pus la un meci ca se termina 1, x, 2 se poate asa ceva
Depinde de ce cote ai... De exemplu eu mai pun pe marcheaza prima sau a doua ( sau ambele) sau se dau mai multe goluri in a doua repriza ( e cel mai sigur). Pauza - final merge la cele la care esti 80 % sigur ca bat. si handicapul la fel. Adica daca pui la -1, echipa respectiva o sa inceapa de la -1, si daca da un gol se face 0-0. Sunt multe variante, uite.te pe casa pariorilor, eu acolo bag.
P.s: Nu baga foarte multe, max 5 meciuri, decat sa fi lacom si sa te uiti ca iei mai mult, mai bine esti mai sigur
Stiam ca esti aici, de aceea am si spus, sa vezi ca-mi esti simpatica. :d
Mersi de mesaj, ma bucur sa mai fiu si eu bagat in seama de fete.
Ca sa iti dovedesc ca nu sunt un cocalar prost o sa iti dau dreptate: sunt un cocalar prost.
Iti doresc bafta la pariuri.
Cipi1212 întreabă: