| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU...pot ajunge dependent de pariuri online? Adica m-am apucat de pariuri pe bwin, dar nu cred ca sunt chiar asa de ajuns sa fiu dependent..Adica cred ca pot controla fenomenul..nu e nici investitia prea mare 36 RONm, dar nu stiu. Uneori ma simt asa..parca am prea multa adrenalina in mine cand pariez..si castig. Cred ca si unii dintre voi au trecut prin situatii de genul. Voi cum va linistiti/controlati in cazuri de astea?

Răspuns Câştigător
| Realistu a răspuns:

Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci. Suntem oameni, stim sa ne cultivam creierul, o sa stim cand trebuie sa ne oprim. Nu cred ca-i vorba de dependeta, am multi prieteni care pariaza si nu par chiar asa de addicted, pun de vreo 2 ori pe saptamana, daca castiga, castiga, daca nu, mai incearca.

3 răspunsuri:
| odo89 a răspuns:

Cunosc cateva persoane dependente de asa ceva. Ca sfat, pariaza rational in limita bugetului si cu responsabilitate!

| anonima01 a răspuns:

Da,poti ajunge dependent chiar si din 36 de ron, sfatul meu este sa joci dar la jocurile unde nu pui bani.

| αʅҽxƈσσʅʅ a răspuns:

Da, poţi să devii dependent, eu nu-ţi cer să nu mai joci, dar, trebuie să ai şi o limitawinking fundă?