| Veraxa_Alex_1996 a întrebat:

Buna ziua am o problema de fapt nu stiu daca este o problema, eu sunt fotbalist si e ceva normal sa transpir dar ei transpir in exces adică transpir foarte foarte mult si cand stau acasă in pat transpir daca merg pe strada cu tricoul pe mine transpir, de ce naiba transpir asa mult? Adică in exces, mai mult in zona pieptului pe piept si in spate si pe fata de ce? Dau funda, fără mistocarii

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un membru in familie care are aceasta problema. La nalizele sangelui i-a spus ca are glicemia scazuta si asta provoaca transpiratie.In ce fel,nu stiu,nu pot explica dar cand a luat rezultatele de la naliza a fost intrebat daca transpira in exces. Pe langa asta lipsa diferitelor vitamine, B c fier si sinc face ca corpul sa nu mai poata lupta cu diferite afectiuni. Pierzi apa deoarece este posibil sa ai imunitatea scazuta, glicmeia scazuta si de aceea corpul nu poate lupta, nu poate regla temperatura dupa ambient. Ce am spus eu aici are un rol orientativ, este doar o parere. Sfatul este sa te duci la un medic si sa faci analize de sange sa vezi daca esti ok.Glicemia si imunitatea trebuie sa fie cat de cat normale.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca esti in perioada adolescentei este foarte posibil sa fie vorba de schimbarile hormonale care au loc in perioada asta.

Daca nu, atunci este posibil sa fie vorba de o dereglare hormonala sau asa cum a zis cineva mai sus, de o problema cu glicemia. Sfatul meu ar fi sa mergi la un endocrinolog sau la un dermatolog.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Glicemia (cum ti s-a spus), calcemia, raceala, etc. Sint multe cauze. Mergi la medic.