Cei mai activi useri din categoria Sport pe 26 August 2025 sunt:
Ştie cineva dacă se poate slăbi 20 de kg în 3 luni? Vă rog urgent să-mi dați nişte sfaturi. peste 3 luni o sa merg la o nuntă. dar îmi e rușine să merg cu 97 de kg care le am. Ce să fac?
Credeți că kendo ar putea fi cea mai dificilă artă marțială? Loviturile și contraatacurile se desfășoară cu o viteză incredibilă, iar lupta cere nu doar forță fizică, ci și o concentrare...? (mai mult)
Bună, La fotbal sunt mulți fani agresivi dar echipele nu joacă nimic iar la handbal sunt fani liniștiți dar echipele lor au rezultate foarte bune. Sunt prea încrezuți iubitorii de fotbal?
Bună, Cine se uită la Supercupa României, la handbal feminin, azi de la 17:30, Corona Brașov vs Gloria Bistrița?
Salut. Ati avea idee cine e sergi lopez? Sau de fapt mai concret zis cine manageriaza acea pagina?
Bună, Ce ziceți de meciul Hacken - CFR 7-2? V+am zis eu că este un sport pentru pierzători!
Bună, Cine a renunțat ca mine la prostia aia de fotbal? Este un sport pentru pierzători!
Nu vi se pare că scrima este cea mai grea artă marțială? Totul se întâmplă într- o fracțiune de secundă, trebuie să reacționezi imediat și să anticipezi mișcarea adversarului, altfel ești...? (mai mult)
Salut! Cunoasteti cluburi de baschet in Bucuresti pentru amatori? Am facut baschet in trecut, 6 ani, dar intre timp am ajuns intr- o forma fizica precara si as vrea sa ma reapuc de antrenamente - strict...? (mai mult)
Salut, acum 2 ani, in vara am mers la fotbal, si am dat un sut la poarta si a inceput sa ma doara piciorul foarte foarte tare in partea de sus cred ca la incheietura, am facut o pauza de 2 saptamani...? (mai mult)
Vreau sa știu de ce grasele nu sunt apreciate? Eu am 94 de kg şi majoritatea băieților mă ignoră, dar mie nu mi se pare că sunt aşa grasă. Eu sunt mulțumită că am 94 de kg şi nu mai mult....? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe site- ul sportega.ro? E legitim? As vrea sa fac o comanda de 2 rachete de tenis profesionale si preturile sunt putin mai bune decat in alte parti, plus ca are si serviciu de...? (mai mult)
De unde as putea sa cumpar Versa Gripps online sau din magazine in Bucuresti? A folosit cineva ce parere aveti de acest produs?
Buna seara tuturor. Avand o inaltime de 183 cm si marimea de jos pana intre picioare e 83 cm, mi- am comandat o bicicleta de trekking cu marimea cadrului de 56 cm. Saua este lasata pana jos cat se poate. ...? (mai mult)
Cum se decide punctele in fotbal. Si care sunt regulile ca sunt incepator in acest sens
Glock 19 GNB CO2 Airsoft poate dauna rănesc grave unei persoane daca tragi de la 1-2m?
Salut TPU, pe litoralul romanie gasesc tarabe din acelea cu tricouri de fotbal cum se gaseste si prin Bulgaria Turcia sau Grecia? Daca da, unde? Dau funda
Bună TPU! Nu știe nimeni un site de unde sa îmi pot cumpăra mingea cu care se joaca în Superliga Romaniei(Liga1!?)
Salut! Imi puteți recomanda un set de gantere care se pot face și haltera la un preț decent? Am văzut niste reviewri la unele seturi care spuneau ca s- a rupt bara halterei care era alcătuită din...? (mai mult)
Fac sala și am un genetic cam ciudat. Mi s- a dezvoltat mult pieptul, bine și celelalte grupe mai puțin decât pieptul însă brațele sunt destul de subțiri, pumnul, palma in sine sunt subțiri,...? (mai mult)
Buna! cine credeti ca castiga meciul? Eu zic ca FCSB! Voi?
Se poate termina un maraton daca incepi gras si fara conditie fizica? Salut TPU! Anul acesta, din motive pe care nici eu nu le inteleg complet ????, mi- am pus in cap sa ma antrenez pentru un maraton...? (mai mult)
Salutări, am o întrebare pentru cei care au mai dat comandă de pe site- ul Joom, eu am dat o comandă de o trotinetă electrică de pe site- ul Joom, aș vrea să știu cam în cat timp ajunge...? (mai mult)
Cati km credeti ca poti parcurge maxim intr-o zi cu o bicicleta mtb simpla? E posibil sa ajungi din Bucuresti pana la mare in aceeasi zi? Sau din Bucuresti pana la Timisoara in aceeazi zi?
Buna TPU, asta e mai mult o rugaminte decat o intrebare. M- am apucat de sala de nu mult timp iar dintr- un motiv de sanatate a trebuit sa iau o pauza, din septembrie ma apuc iar dar nu stiu nimic de...? (mai mult)
Buna! Imi doresc nespus sa devin instructor de fitness. Am cativa ani de sala si sunt într- adevăr pasionata de domeniu. Acum problema este ca nu m- am interesat niciodată despre ce trebuie sa fac ca...? (mai mult)
Este condiția fizică (în special forța) un factor esențial pentru a obține rezultate bune în judo?
În judo, chiar dacă adversarul este mai mare sau mai greu, poți să-l proiectezi dacă folosești corect tehnica și îl prinzi în dezechilibru?
Cine credeți ca o sa câștige campionatul mondial al cluburilor la fotbal? Eu merg pe PSG
Salut TPU! Am nevoie de ajutorul vostru! Sunt baiat, am 20 ani iar ca fizic, sunt slab dar am şi grăsime ( skinny fat ). Vreau să încep să fac sport ca să fiu puternic şi în formă. M am gândit...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva daca pe râul Dâmbovița in zona Târgoviște exista mreana normala? Nu aceea vânătă.Si daca da la ce se prinde? Si la ce fel de montura
Ce Mi Band credeti ca este mai bun pentru sport? 9 sau 9 active? Bugetul meu este de 200 de lei iar amândouă modele se încadrează în buget.
Cum te aperi dacă stai așezat pe scaun in autobuz cu ghiozdanul in poală si vine cineva si îți cară pumni și picioare? sau Cum te aperi daca stai asezat la masă intr- un restaurant la terasă,...? (mai mult)
Digi Sport sau Eurosport?
Din ce an exista Eurosport in Romania?
Cine știe când se trage la sorti grupele pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2026 din SUA CANADA MEXIC?
Salutare, mi- am spart mingea am foarte multe gauri ce pot sa fac in acesta cauza, am incercat sa pun petice dar nu pot dovedi găurile, va rog frumos ajutați mă. Este o minge foarte buna de tenis ...? (mai mult)
Stiti cat costa petmisul pentru pescuit pe judetul Vaslui? Adica pe barlad ma intrreseaza. Va rog sa mi oferiti ceva informatii despre cat costa si din cate am inteles trebuie luat de la Vaslui. Vreau ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce echipe credeți ca vor câștiga anul viitor UCL UEL UECL?
Pe ce program se transmit finalele U19 și U21?
Salut! TPU ce părere aveți despre steroidul Anavar Oxandrolon? Ce diferență ați avut, cât ați crescut cu el? Merita, ați avut efecte secundare cu el? Vreau sa- l încerc și eu care kg ați luat...? (mai mult)
Salut TPU! Când revine Barcelona sa joace meciurile de acasă pe noul Camp Nou!?
Eu nu ii înțeleg p- astia cum adică luni brațe, marți piept și așa mai departe? Eu fac full body in fiecare zi și arat mai bine decât aia cu luni brațe și marți piept. Așa leneși...? (mai mult)
Care este cel mai bun loc să încep să mă dau cu mtb pe lângă București? Adică care e mai ușor și Sinaia, Azuga, Predeal etc. Și care e cel mai ușor traseu? Mersi
Am avut ora de sport afara, in timpul jocului de handbal am tras spre spatiul portii destul de departe, iar aparatorii stand pe semicerc, mingea a lovit o colega in fata si i s- au spart ochelarii,...? (mai mult)
Daca atunci cand imi fac orez brun fiert,pe langa sare si piper, cat de mult creste daca adaug un capac sau o lingurita de ulei de masline?
La 13% grăsime corporală 79kg, înaltime 1. 77cm merge de un cut până la 10 sau 9%?
Exista cineva cu proteza Evolve la cot care a putut face brate la sala astfel incat sa creasca in forta si marime cu greutati mai mari?
Știe cineva dacă se poate să mi fac abonament în fiecare lună (de exemplu eu vreau doar două luni)și a- și vrea să știu dacă se poate fără să ți faci contract de doi ani Dacă se poate...? (mai mult)
Bună, La meciul cu Spania, Cristiano Ronaldo a marcat golul 138 pentru naționala Portugaliei. Va mai juca pentru a ajunge la 140 de goluri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?