| robertadenisaroberta a întrebat:

Ce antrenamente imi Recomandări pentru viteza, rezistența si sărit capra? Va rog tare mult dați-mi niște idei! Multumesc anticipat! Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Poti face o serie de exercitii zilnice in care sa te axezi pe muschii de la picioare si cei abdominali. Poti incepe cu o scurta incalzice, cateva ture de alergat usor, apoi iti alegi un reper de vreo 40 de metrii in care sa alergi si in acelasi timp sa iti folosesti toti muschii prin alergare cu genunchii sus, alergare cu călcâiul la şezută (adica dai cu calcaiele in fund in timp de alergi), pasul strengarului, pasul sarit. Apoi stand pe loc poti face sarituri cu genunchi la piept sau saritura in lungime de pe loc. Sper ca am putut sa te ajut. Bafta!

1 răspuns:
| SanChez99 a răspuns:

Sa fiu succint, pentru ( viteza; rezistenta ) iti iai greutati p/u picioare, iti faci un regim si in fiecare seara/ dimineata in dependenta cind ai timpul liberi incepi sa alergi pe zi ce trece mai mult si mai mult, sa vezi ca ajuta, iar pentru sarit capra nu sunt exercitii aparte e nevoia doar sa iti incalzesti bine muschii si atat. Funda!