Cea mai eficientă metodă să slăbești așa repede e să nu mănânci, înfometare. mănâncă cât de puțin posibil și când mănânci să nu mănânci mâncare cu multe calorii sau dulciuri. Satură-te din fructe și legume, bagă de alea la greu.
Tu ca sa slabesti cu rezultate vizibile in 7 zile maxim poti face exercitii de imaginatie. Slabitul se realizeaza in proportie de 70%+ cu regim alimentar directionat catre deficitul caloric iar rezultatele nu apar peste noapte ca nu suntem in desene animate.
Mai vazusem unul prin raspunsuri care zicea sa faci flotari si genuflexiuni iar apoi voia si funda...sa slabeasca el cu flotari/genuflexiuni si abdomene.
Hello, my old friend! Poate îți era, poate nu îți era dor să fii contrazis pe motiv de căutare de nod în papură, but here I am.
Eu pot fi de acord că tu ai interpretat textul foarte bine și că autorul întrebării dorește o scădere a țesutului adipos.
Dar de dragul discuției, nu voi face asta și voi lua ad-literam întrebarea
Putem observa în aceasta "să scadă în greutate". Acum, după cum bine știm, greutatea, masa corporală se referă doar la cifrele de pe cântar, nu și la compoziția corporală (despre care știm că e predominant apă), deci ne putem aminti de "exercițiile" sportivilor de dinainte de cântarul oficial.
În cazul meu, parcă maximul a fost de 6kg într-o săptămână, dar am colegi care au ajuns și posibil trecut de 10, iar schimbarea e foarte vizibilă.
Mai multe detalii nu dau, că pe aici sunt copii fraieri dispuși să încerce, dar cred că știi si tu măcar o parte din practicile acestor "slăbiri".
Gata, I rest my case
M-am gandit la treaba asta dar chiar evit sa le zic oamenilor pe care nu-i cunosc "ba, redu din apa pe care o bei ca sa scazi repede in greutate" ca mi-e sa nu-i am pe constiinta dupa. Asa pentru competitii stiu ca e un obicei extrem de practicat, la Mr. Olympia cel putin e litera de lege pentru ca mna, definire=puncte in plus dar autorul intrebarii garantat n-are antrenament, rezistenta si naiba stie ce probleme de sanatate o avea si miroase florile de la radacina dupa ca i-a zis sirius pe TPU sa nu mai bea apa 1/2 zile ori sa o reduca considerabil
Salut. Ca să slăbeşti poţi să faci flotari, abdomene, genoflexiuni..etc. Funda?
Scaderea in greutate se realizeaza prin deficit caloric. Adica sa mananci mai putine calorii decat consumi. Exercitiile fizice iti vor face un corp mai sanatos, insa nu ele propriu-zis te vor face sa slabesti. Si, desi in primele zile de sport vei consuma mai mule calorii facand efort, corpul se va obisnui la noul stil de viata cu sport si va consuma mai putine calorii decat initial. Urmeaza o dieta de slabit (nu stiu sa spun care deoarece nu sunt nutritionist).
Legat de sport, daca vrei unul mai eficient pentru slabit, recomand lucrarea intregului corp (full body workout) si facut dimineata, inainte de prima masa. Recomandarea mea ar fi Big Six Workout (gasesti detalii pe net), cu o zi de pauza intre ele. Sau in ziua de pauza ai putea baga alergare, coarda.
Anexa antrenament: https://thetinyhomegym.com/effective-compound-exercises/ https://i.pinimg.com/......81ff67.jpg
In loc de chin-up, recomand pull-up, deoarece este mai sigur pentru corp sa nu se accidenteze.
Succes!