| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cine credeți ca o sa castige Campionatul EUROPWAN de FOTBAL (EURO 2020)? Argumentați răspunsurile! Eu zic ori Franța ori Anglia?

5 răspunsuri:
| Gabryel85 a răspuns:

Păi tu cum îți argumentezi variantele?

| Invictusman a răspuns:

Cui ii pasa? Sper sa avem o echipa în ucl fiindcă deja vezi și tu ca din cauza coeficientului accedem în conference league. Suntem de rasul lumii, Craiova care o terminat campionatul pe locul 2 a fost eliminata de prima echipa în preliminariile Europa league, de o echipa no name. ști ce înseamnă asta? Ca suntem execrabili, penali, noroc cu CFR care o mai spălat puțin din rușine.
Cui ii pasa de euro 2020? Nici măcar nu participam nici aici.
Dacă nici anul asta nu facem o figura frumoasa în Europa, măcar cu CFR, e grava situația, va fi chin și jale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

România clar.

| Drimmero a răspuns:

Franta are de departe cel mai bun lot, are o gramada fotbalisti care pot fi lejer cei mai buni de pe postul lor, vin dupa postura de campioana mondiala, are un statut mare, chiar daca are o grupa infernala cred ca va castiga si europeanul si va egala performanta cand au luat mondialul si euro consecutiv cum s-a intamplat si in '98-2000.
Anglia are un lot tanar, are cateva talente dar si multe petarde in echipa, nu au nici experienta iar englezii s-au facut de ras aproape la fiecare turneu final, au tot fost dati ca favoriti si au luat-o-n bot, nu au luat in anii 2000 cand aveau jucatori ca Lampard-Gerrard-Beckham-Scholes-Ferdinand, nu cred ca vor lua acum. Belgia are si ea echipa foarte buna dar sunt multi supraevaluati si la aia. Germania, Italia, Spania slabute, Olanda e in reconstructie, Portugalia va fi o nuca tare, ramane de vazut ce va fi.

| SociopatuI a răspuns:

Sper Germania, are sanse.