| xtremelaurentiu a întrebat:

Cine stie o sala de kickboxing din Focsani si daca se poate si o adresa.

2 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Clubul Sportiv Nidan Focşani

A fost infiintat in anul 1997. In anul 2002, in temeiul O.G nr. 26/2000 statutul clubului a fost modificat, obtinand si Certificatul de inregistrare sportiva cu numar de identitate VN/A2/00650/2002.


Obiectivul si activitatea clubului sunt:

organizarea de activitati sportive
concursuri sportive de performanta si profesioniste respectand toate regulamentele si instructiunile forurilor superioare
practicarea sportului de performanta si profesionist in artele martiale
initierea si instruirea membrilor clubului in artele martiale
colaborari cu federatii, ligi, cluburi, asociatii de arte martiale sau societati comerciale cu specific paza, protectie in vederea ridicarii nivelului tehnic al sportivilor, instructorilor, antrenorilor precum si altor persoane in conditiile legii, acestea urmand a fi prevazute in cadrul unor protocoale incheiate in acest sens.
Presedintele clubului. Practicand artele martiale din 1986 a dorit sa realizeze pentru iubitorii sportului lucruri care erau imposibile inainte de 1990

Avand o experienta destul de mare atat ca sportiv cat si ca antrenor a obtinut rezultate foarte bune la competitiile si campionatele nationale cumuland peste 150 de medalii in prezent.

Este licentiat in Constructii Navale, Universitatea "Dunarea de Jos " din Galati, licentiat in studii juridice la Universitatea Petre Andrei din Iasi, Facultatea de Drept, masterand al Universitatii Danubius din Galati, Facultatea de Drept, Specializarea Stiinte Penale si avocat definitiv in cadrul Baroului Vrancea, avand experienta in drept civil, drept penal, dreptul familei, dreptul muncii si drept comercial.

Calificarea ca antrenor a fost obtinuta in baza Ordinului M.T.S. al Departamentului Sportiv nr.431/97, in 2005 sustinand examenul de licenta in cadrul Scolii Nationale de Antrenori cu specialitatea Arte-Martiale de Contact, obtinand diploma de studii in specialitate arte martiale de contact.



In cadrul clubului au fost deschise sectii de artele martiale in orasele Tecuci, Marasesti si Focsani.
In localitatea Focsani au functionat doua sectii: Una de Kick-Boxing, Muay Thai si una de Qwan Ki Do, condusa de domnisoara Gonta Eugenia.
Sportivii clubului au participat la diverse spectacole sportive organizate de D.J.T.S, Primaria si Prefectura Vrancea( spectacolul de retragere al sportivei Gina Gogean, premierea celor mai buni zece sportivi ai anului)

Colaboreaza si initiaza angajatii societatilor de paza si de protectie din localitatea Focsani.
Principalele fonduri banesti vin din partea membrilor sportivi si sponsorizari facute de diverse firme.



Clubul invita pe cei interesati de practicarea artelor martiale( auto aparare, kick boxing, muay thai, tae-bo) sa li se alature, antrenamentele se desfasoara in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 21-23 in sala de judo a Liceului cu Program Sportiv –Focsani din zona B-ului Garii, langa Banca Tiriac.



Antrenor principal: Plesa-Plugaru Danut;

Antrenor secund: Huhu Costel;



Sala este utilata si dotata cu echipament modern.

C.I.F nr. 19940886

Bafta! :X

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Nidan...eu fac mma la ju-san...bafta