| LanguageMaster a întrebat:

Dacă construiești un stadion de fotbal poți să recuperezi banii?

6 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Nu cred, ca trebuie si jucatori buni si doar de tot te califici in Champions League sau sa faci performanta mereu doar asa cu investitii mici

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Banii pot fi recuperați din profit. Depinde unde îl construiești.

| romeo78 a răspuns:

Da! Doar că trebuie să se urmeze niște pași necesari pentru un viitor profit și o sumă pentru proiect, autorizație, construcție de cel puțin 15-20 milioane de euro.
Locația este importantă! Orașul poate fi unul mai mic, dar în apropierea unui oraș mai mare, care are și aeroport, iar distanța între cele două orașe să nu fie mai mare de 2 ore parcurse cu o mașină.
Apoi, stadionul să aibă acoperiș mobil.
Dar, cel mai important un stadion multidisciplinar, adică, nu doar fotbal să fie acolo, ci și atletism. De asemenea, din proiect, creați posibilitatea de a transforma stadionul de sport, într-un stadion pentru concerte.
Plus, parcare sub și supraterană plătită.
Deci, da, se poate face profit, dar de la început trebuie să se facă un proiect de stadion multifuncțional!

| Bizon95 a răspuns:

In orice investitie "poti" sa iti recuperezi banii
totul e sa nu fie investitie gaunoasa

in cazul tau, ai putea sa bagi bani minim accesand fonduri europene si/sau sa faci profit (adica sa aiba cine sa iti inchirieze stadionul, sa faci echipa care apoi sa castige campionate, ETC.)

| Danezul99 a răspuns:

Poți sa l închiriezi și așa scoți banii

| Drimmero a răspuns:

Evident ca da, ori inchiriezi ori construiesti la o echipa de traditie unde suporterii vor fi atrasi de mirajul unui stadion nou si vor veni in numar si mai mare. Se vor scoate bani cacalau din profit, de pe urma vanzarii biletelor, dar asta in timp.

Întrebări similare