| WhatABeautifulDay a întrebat:

De ce fanii fotbalului devin adeseori violenti? Mereu vad la stiri reportaje ce suna precum 'Peste 40 de raniti la un meci de fotbal din...' sau 'Conflict intre suporteri si jandarmi, x morti si x raniti'.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Sunt orgolii foarte mari la mijloc si fotbalul e chiar un motiv intemeiat de scandal, pentru ca rivalitatile sunt la un nivel foarte ridicat.

Nu toti suporterii sunt agresivi si nu toti se duc la meci pentru a se bate, depinde si de care suporteri vorbim si din ce tari/echipe vin pentru ca, conteaza si regiunea geografica pe care o au, e un factor important. Fotbalul e cel mai iubit sport, practic esti in stare de multe sacrificii pentru echipa iubita, reprezinta ceea ce iubesti cel mai mult in viata, devine un fel de religie, nu ma intreba de ce pentru ca e ceva ce nu poti controla, cine nu e microbist a scapat de aceasta 'boala'.
Multe echipe au gruparu de suporteri care sunt denumiti 'ultrasi, tifosi, huligani' recunoscuti pentru violenta si nebunia pe care o poarta...multi din aceste grupuri de suporteri vin beti sau drogati inainte de meci si nu mai judeca, se iau de oricine, mai sunt si provocati de galeriile adverse prin scandari, injuraturi si/sau alte violente.
Suporterii adevarati ai fotbalului sunt cei care vin pe stadion si sustin echipa neconditionat, indiferent de scor,, indiferent de situatia echipei, sunt trup si suflet acolo, acesti ultrasi sunt suporteri adevarati, dar au momentele lor cand vin pentru bataie.

2 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Coeficientul de inteligenta este cam scazut.
Parerea mea cel putin.

| Dismally a răspuns:

De prosti. Iti dai seama cat de stupid este sa urasti pe cineva si sa vrei sa il bati doar pentru ca tine cu alta echipa...