| Almássy a întrebat:

Deci de maine vreau sa slabesclaughing in teorie. eu dau dintr-o cura in alta. adica doar zic asa ca oricum eu nu tin curelaughing Deci vreau sa fac sport mult cam 1 orape zi,in fiecare zi dar nu stiu de care (aici interveniti voi, ding ding laughing ) ceva care sa ma solicite extrem ..sa transpir foarte tare. iafara de alergat ..merge coarda?happy
Si as vrea niste exercitii destul de grele si de mare efect pe care sa le fac seara si cand sunt nervoasa sau suparata. pentru ca eu de obicei imi inec amaru cu mancarelaughing.
A da,sunt fata, 1.70 si multe kg (nu se spunelaughing ) ok 72...

Va pup atunci!

Răspuns Câştigător
| Madayna a răspuns:

Poti sa faci cat sport doresti, dar daca nu mananci ce trebuie, nu o sa vezi rezultate. Pune piciorul in prag, fii ambitioasa. Si eu am fost in situatia ta iar acum am ajuns la 55 kg, deci se poate daca iti doresti.

6 răspunsuri:
| MihaiGe a răspuns:

Iti recomand "Insanity workout" este un program destul de dificil. In care sigur vei da roade. Incercat de mine cu rezultate impecabile.

| FitnessTrainer a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=QCqWeAL2xb4
https://www.youtube.com/watch?v=KPHdYOwoxQk
Oricum, alimentatia e baza. incearca sa mananci mai putin si mai des. Dupa antrenament o sa-ti fie foame, dar incearca sa nu mananci foarte mult :)

| Cosmin86 a răspuns:

Curele de slabire sunt STUPIDE.

NICIO CURA, doar : sport + mancat sanatos ( asta NU inseamna fructe+legume ).

Eu asa am slabit 18 kg.

| Almássy explică (pentru Madayna):

Waw! imi poti spune mai multe? mai ales in cat timp, ce ai mancat si cat ai slabit. Te rog mult!

| Madayna a răspuns (pentru Almássy):

Din start am plecat pe principiul ca nu o sa ma infometez, am slabit 18 kg in 5 luni. Am facut sport, nu foarte mult ca nu suntem prieteni.O data pe saptamana, mai precis duminica imi faceam o pofta, mancam ceva dulce, o prajiturica si atat, in rest dieta. Micul dejun e sfant, nu trebuie sa sari peste el sub nici o forma, mancam ciorbe(de perisoare, de legume, de pui), salate (de rosii, de varza, de vinete), peste, piept de pui la gratar, lactate (chefir, iaurt, lapte, sana), branza de vaca, de dimineata mananc unt pe 2 felii de paine, ou fiert sau prajit dar in putin ulei de masline, rosii si branza de vaca. Daca ai nelamuriri ma poti intreba ca eu numai stiu ce sa-ti mai zic, despre diete ar fi de discutat o zi intreaga. Multa vointa sa ai.

| Almássy explică (pentru Madayna):

Mersi! o sa mananc cam ce ai mancat tu. dar o sa fac sport cam in fiecare zi.
Mersi mult de sfat! sper sa reusesc.