| Marelemare a întrebat:

Am 12 ani si vreau sa stiu ce exercitii sa fac si cat de multe ca sa devin ceva mai fortos ca rade lumea de mine la scoala. Exercitii pentru brate si ceva pentru facut patratele. DAU FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS!

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. mananca mai mult, muschii cresc de la mancare, NU de la exercitii, exercitii doar ofera un stimul, daca nu e sustinut nutritional e aproape degeaba

Mananca in special proteine, alea maresc muschii si forta direct.

2. exercitii de baza : tractiuni, flotari, impins cu gantere/haltere, etc.

TOATE cu greutati, maxim 10 repetari. Cand poti mai mult de 10 repetari, maresti greutatea.

Exercitiile de izolare ignora-le deocamdata.

| S0nofS4tana a răspuns:

Forta o capeti facand zilnic exercitii, daca vrei sa-ti creasca muschii ar trebui sa iei si pauza si sa ai o alimentatie bogata in proteine si vitamine, de asemenea sa respecti orele de somn, dar tu vrei forta banuiesc.Pai uite cum ai putea face:
-pe fiecare zi timp de doua saptamani faci 30 de flotari in 3 serii si 20 de tractiuni( gasesti tu o bara ceva in spatele blocului) in 4 serii( 5 pe serie), apoi dupa doua saptamani iei pauza 2 zile si schimbi rutina, maresti numarul de flotari la fiecare serie cu 10 repetari in plus la fiecare serie, iar la tractiuni cu inca 5 repetari la fiecare serie, o sa vezi ca o sa prinzi forta cu timpul daca respecti programul asta, si continui tot asa, 2 saptamani, iei pauza 2 zile iar apoi schimbi rutina, deci asta e programul. Succes!

| Maximca a răspuns:

Incearca sa faci in fiecare zi incalzeste intii muschii du ce iai incalzit si de la mini si de la picioare fa intii 10 flotari asteapta vreo 10 sec si apoi 9 tot asa pina la 1. La picioare alerga pe loc repede si cit mai repede.la burta adica Pres roaga ca cineva sa su puna la tine pe picioare dar tu stai culcat si te ridici si te dai jos dot asa cit mai multe eu am fac 400 200 pe zi nu uita in fiecare zi daca vrei sa ai muschi si sa nu consumi alcool o sa distrugi muschii Pe mine m-a ajutat sunt cel mai fortos din Clasa big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Maximca):

"in fiecare zi daca vrei sa ai muschi", serios? muschii cresc in zilele de pauza, daca ii lucrezi zilnic os a ai progrese mediocre.

Greseala tipica de incepator, exercitii zilnice = progrese SLABE si LENTE.

Muschii se fac cu totul altfel, cu antrenamente serioase, zile de odihna, o alimentatie speciala pentru muschi (cu 2-3 mese pe zi te pisi pe ele de exercitii ), etc.

Mai documenteaza-te, ce faci tu e antrenament de copil mic

| omanid2000 a răspuns:

Daca tii asa de mult iti poti lua cu 20 de milioane vechi o consola Wii Nintendo.E super si are placa de fittnes cu CD cu exercitii si sporturi tari. Daca nu, fa si tu niste flotari si abdomene.

| Marelemare explică (pentru omanid2000):

Vreau ceva ce nu implica bani sunt falit