| silviutzu97 a întrebat:

Intrebare pentru universul WWE. Stiti cumva ce s-a intamplat cu CM Punk? Stiu ca dupa Wrestlemania unde a pierdut in fata lui Undertaker si-a facut aparitia la Raw unde era foarte dezamagit abia reusind sa spuna ceva. Apoi a plecat si nu l-am mai vazut de atunci. Sta doar pe tusa incercand sa isi revina psihic sau ce s-a intamplat? Am citit un articol cum ca e posibil sa revina la Payback. Voi ce stiti? Cel mai bun raspuns primeste funda :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ştii, CM Punk este unul dintre puţinii wrestleri compleţi ai WWE-ului. Omul ăsta a dat tot ce a avut el mai bun pentru companie din 2008 încoace: fie că a fost vorba de meciuri, fie de promovarea companiei prin presă, fie de discursuri la microfon, fie de comentarii ale meciurilor. A avut un reign fabulos, de 430+ de zile, un record al ultimelor decenii în ceea ce priveşte centura WWE. A avut meciuri de top, a avut meci cu Undertaker la WM. Merită şi el câteva luni de pauză, nu crezi? CM Punk a acuzat o mică accidentare încă din ianuarie, dar a fost nevoit să continue să lupte până la WrestleMania, pentru a avea acel meci cu Taker. Atunci când apărut la RAW şi " abia a reuşit să spună ceva ", a fost de fapt momentul în care, implicit, a anunţat că va absenta pentru câteva luni, pentru a-şi reveni complet după acea mică accidentare. Din ce ştiu eu, va reveni la SummerSlam. Totul devine interesant în WWE până la acest PPV din câte se pare; The Shield deţin 3 centuri, Paul Heyman are un nou om pe care-l manageriază, iar Bryan cel mai probabil va fi promovat în main-event(sper).

8 răspunsuri:
| Senzaționalul a răspuns:

Wrestlingul e trucat!
Sper ca ti-am stricat copilaria.

| Psycho777 a răspuns:

Wrestlingul nu e adevarat. Sunt doar niste cascadori bine antrenatilaughing) Niciodata nu le curge sange + ca podeaua ringului e ca o saltea rolling on the floor Uita-te la MMA sa vezi acolowinking

| Necula99 a răspuns:

Da... sunt de acord cu " Senzationalul " si " JustMeeee777 "!

| silviutzu97 explică:

Stiu dragilor ca nu e adevarat. Este doar o sursa de entertainment. Si da "Senzationalule" mi-ai stricat copilaria.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sa isi revina psihic sau ce s-a intamplat?"
Nu erati inca atunci cand ma uitam si eu la acest gen de spectacole. Da parca erau mai reusite atunci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sa isi revina psihic"
Din ce oare, din dezamagirea ca a primit prea putini bani pentru simulare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca masurile de siguranta sunt la limita (prin pozitia luptatorilor si calibrarea loviturilor), tu nu iti dai seama ca intr/o lupta reala practic este imposibil sa se evite accidentele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar exista atunci IN MOD REAL resentimente, ura, rautate, manie, imprudenta, vanitate, impulsivitate, si toate acestea ar crea conditiile unor accidente deosebit de grave...