| BlossomofBubbles a întrebat:

Merg zilnic la sala si stau intre 1 ora/1 ora si jumatate, de ce continui sa ma ingras? angry

22 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Depinde si de alimentatia ta. Degeaba mergi la sala si scapi de grasime, iar pe cealalta parte o pui la loc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atenta putin, cauzele pot fi multe:
-alimentatia dezorganizata;
-sa nu ai ceva dezechilibru biliar(ceaiul de papadie este extrem de bun);
-probleme digestive
-stresul poate fi o cauza
-pe fond nervos.
ceai verde dimin si seara (daca nu ai probleme cardiace).
succes.

| Wehes a răspuns:

La un moment dat ai spus ca nu dormi destul.
Incearca sa dormi 7 ore pe noapte ( Minim )!

| Lionsgate a răspuns:

Scate din alimentati (Sucuri, Fast Foduri, Cipsuri alte prosti, mancaruri grase, nu manca dupa 6), si trage tar ela sala sa fie ud tricoul, de cat timp faci sala? Sau ti so activat glanda de ingrasare doamne feri.

| BlossomofBubbles explică (pentru Lionsgate):

Sala fac doar de anul asta, tot anul trecut am facut gimnatica aerobica si de la 3 ani jumate pana anul trecut am facut gimastica ritmica 3 ore pe zi, zilnic thinking
Am 14 ani sa fie din cauza varstei? Multe fete din clasa mea s-au ingrasat acum, dar ele nu fac sport. Cat despre chipsuri nu mananc ca nu imi plac, la mc merg in fiecare saptamana. Cred ca ar cam trebui sa o reduc cu mc-ul :\

| Lionsgate a răspuns (pentru BlossomofBubbles):

Are trebuie sa tai de tot mc-ul ai grisa ca da caprinzi a te ingrasa bine te duci in sus si prinzi proporti mari, trage tare de sala, si mare grija la alimentatie, fara ciocolata mai ales.

| Wehes a răspuns (pentru Lionsgate):

Treaba cu ''sa nu mananci dupa ora 6 '' e doar un MIT. Care e total Eronat.

| Lionsgate a răspuns (pentru Wehes):

So crezi tu ca dupa ce mananci dupa 6 vreo 300-500 kalori, si nu mai faci nimic se pun de numa.

| Wehes a răspuns (pentru Lionsgate):

Tu vorbesti din experienta?
Fac sala de 3 luni, in fiecare zi mananc pe la 8 Seara cand vin de la antrenament si crede-ma ca nu mai fac miscare si nu se depune ''grasime''.

| Lionsgate a răspuns (pentru Wehes):

Bine oh go on fa cum vrei sa ai sa vez rezultate laughing).

| cristi1505 a răspuns (pentru Lionsgate):

Frate tu nu ai niciun fel de legatura cu acest sport! Ai mai dat un sfat azi la fel de nefolositor! Nu te mai baga daca nu ai niciun fel de treaba cu acest sport!

| Lionsgate a răspuns (pentru cristi1505):

Vorbeste ce sti si ceai vazut nu baliverne cu Gfx, poate Gain Fast nu Gfx Retardatule.

laughing)).....Mai intai incearca Gfx-ul cu o alimentatie bogata in proteine si carbohidrati, minim 5 mese pe zi si ai sa vezi rezultate! Apropo, pentru cultura ta generala, nu am zis ca au fost 5 kg de muschi pur! 40% a fost gasime.

Esti ca **** in plouai cand o sa obti tu muschi pur, fara grasime, 100% zbori pe luna laughing

Esti idiot? Eu ce am zis acolo? Nu am obtinut muschi pur!
60%-muschi
40%-grasime

N-are rost sa ma cert cu tine las-o as afiecare cu corpul lui eu am dat un sfat si gata, omu alege ce vrea. Salut.

Bafta in continuare!

| ViViAnALaNa a răspuns:

Adevarat depinde si de ce anume mananci, dar daca de o perioada buna de timp ti-ai obisnuit metabolismul cu ingrasarea, ca sa spun asa, atunci iti va fi foarte greu sa slabesti, deoarece metabolismul este obisnuit sa ingrase...Dar ai putea sa schimbi asta, ai putea sa iti schimbi alimentatia zilnica: 2L de apa pe zi, cate un mar la fiecare masa, la prans este de preferat salata langa mancaruri grase happy Sper ca te-am ajutat >big grin

| secretdiscret00 a răspuns:

Trebuie sa fi foarte atenta si ce mananci, cand mananci si sa dormi devreme

| BlossomofBubbles explică (pentru secretdiscret00):

Eu dorm foarte putin, ma culc tarziu si ma trezesc devreme :\ asta imi afecteaza conditia fizica? Nu am stiu, multumesc happy

| ViViAnALaNa a răspuns (pentru BlossomofBubbles):

Cum ai spus mai sus,Mc-ul ingrasa, in America a fost un caz in care o femeie a castigat mancare gratis pentru o saptamana, din pacatea aceasta s-a ingrasat destul de mult din cauza Mc-ului. De asemenea nu stiu de ce, dar stiu ca si somnul tarziu si trezitul devreme afecteaza, are legatura cu stresul si poate modifica metabolismul happy

| secretdiscret00 a răspuns (pentru BlossomofBubbles):

Hormonii secretati de corp in timpul unui somn normal joaca un rol important in acest caz.Cateva ore de somn lipsa pe saptamana poata sa impiedice mentinerea stabila a hormonilor. Mai mult, afecteaza abilitatea corpului de a face fata la stres si de a procesa carbohidratii. Lipsa hormonului de crestere(GH) care este produs aproape numai in timpul fazei de somn adanc cauzeaza obezitate.