anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am avut acnee in adolescenta însă de când mă știu am doar pe brațe, de la triceps in sus un fel de coșuri, chiar nu știu cauza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pai la dermatolog nu te duci ca sa iti dea un tratament?
Cauza poate fi idiopaticawinking

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Salut! big grin Încearcă mixtura mentolată! happy Usucă coșurile, vindecă rănile, zgârieturile și tăieturile și nu mai simți nici durere. Deci pentru orice e bună. Sănătate! happy Răspuns câștigător? big grin

| nuspuncinesunt2 a răspuns:

Asa am avut si eu.Sunt fata.De obicei, dupa ce fac dus ma dau cu o crema pe corp care catifeleaza pielea.E super buna si da rezultate.E de la Vivanatura si contine mango si ceva fructe exotice si are un miros foarte frumos si parca relaxant.Eu ti-o recomand cu incredere.Dar sa stii ca daca renunti sa te dai cu ea, dupa un timp apar iar cosurile si,, pielea de gaina".
Nah, sper sa iti treaca si tie.

| Design2021 a răspuns:

Cauzele sunt in mare parte din alimentatie.
Poti consulta si un dermatolog.