| qieiqpalz a întrebat:

O proteina buna?(mai ieftina si sa aiba si gramaj decent)

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Pieptul de pui. 20 de lei 1 kg (700g dupa gatire) are 24g proteine la 100g (dupa gatire)
Sau daca vrei supliment, cele de la myprotein (concentratul proteic, impact whey protein) sunt bune si ieftine. Eu prefer indulcite cu stevia, este indulcitor natural. Poti astepta o oferta, scad deseori preturile produselor. Te sfatuiesc sa iti iei o cantitate mare, cum ar fi 5 kg, pretul este mult mai mic, se depoziteaza usor, nu se strica, ia-ti neaparat cu aroma, fa-ti shake-ul cu lapte pentru un gust mai bun, daca ai lapte de tara va iesi bestial.

PS: Am vazut ca exista o optiune de refferal, este destul de noua. Am descoperit-o acum cand am intrat pe site. Poti primi 30% reducere la prima comanda: https://www.myprotein.ro/referrals.list?applyCode=ALEX-R3W4

Nu trebuie neaparat s-o folosesti, poti astepta o reducere de la ei, dar vezi ca s-ar putea sa fie cumulativa, daca e asa inca 30% reducere nu cred ca strica: ALEX-R3W4 (codul pentru reducere).

| qieiqpalz explică (pentru aXy99):

Pacat ca zici asta pentru ca e codu tau ala..probabil esti sponsorizat de ei si na..eu vreau ceva bun

| aXy99 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Tocmai ti-am zis sa iei piept de pui, iar daca vrei neaparat pudra proteica sa iei de la myprotein ca sunt bune, de calitate si au preturi mici. Am adaugat faptul ca daca gasesti o oferta buna pe site sa bagi codul ofertei, nu codul meu, ci doar in ultima instanta sa il folosesti pe al meu daca nu gasesti alt cod mai bun. E 30% oferta, e chiar mult.

Nu sunt sponsorizat, am intrat pe site in timp ce iti scriam comentariul sa vad oferte si imi apare chestia asta cu referralul. Am citit putin si am vazut ca putem profita amandoi de chestia asta. Nu trebuie sa bagi codul meu, cumpara fara oferta, plateste mai mult, nu iau eu nimic, sau baga alt cod, de unde vrei tu, dar sa stii ca proteinele sunt de calitate si isi merita banii, au preturi bune. Nu e vorba de sponsorizare, e vorba de un refferal code pe care il poate avea toata lumea. Acum l-am descoperit si eu. E valabil doar daca esti client nou pentru prima comanda. Tu iesi mai bine decat mine, apropo laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Un ou are proteină bună. Costă puțin. Fiert sau prăjit. Adaugi la meniul zilei 3 ouă în plus, cel mult 3 lei, dar poate 1.5 lei.
Proteinele pulbere nu se asimilează cum trebuie. Proteina pe care o mănânci în plus peste nevoile zilnice, nu îți folosește, ea se transformă în uree și o elimini.

Întrebări similare