| Petrisor_Mihai_Mangu_2002 a întrebat:

Pescuitul se deschide pe 25 mai?

Răspuns Câştigător
| Anghel_Seby_2000 a răspuns:

Ti-am zis ca esti tocilar, vrei sa iei ''funda'' dupa google bagi dupa google, crezi ca esti mai presus, aici conteaza ce stii tu personal omu a intrebat pescuitul se deschide pe 25 mai? rolling on the floor iar eu zic sa se deschide cand o sa spui unde si in ce balta dar stiu ca se refera la dunare deci dupa 6 iunie poti sa te duci linistit fir intins frate!

3 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Nu! Conform Ordinuluinr.8/174/2018 privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului:

"Art. 1. – (1) Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 7 aprilie-5 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, inclusiv Golful Musura, pe o durata de 45 de zile, in perioada 7 aprilie-22 mai inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin.
(2) Pentru Golful Musura, perioada de prohibitie se poate prelungi, pentru conditii hidrologice nefavorabile, la propunerea guvernatorului Administratiei Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii", prin ordin comun al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale si al ministrului mediului.
(3) Se interzice pescuitul in scop comercial si recreativ al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice in raul Prut si in zonele inundate permanent sau temporar limitrofe acestuia, precum si in lacul de acumulare Stanca-Costesti, pe o durata de 60 de zile, in perioada 7 aprilie-05 iunie inclusiv.
(4) Se interzice pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice in zona Garla Turceasca-Meleaua Sfantu Gheorghe pana la Ciotic, pe o durata de 60 de zile, in perioada 7 aprilie-05 iunie inclusiv.
(5) Se interzice pescuitul in scop comercial si recreativ al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice in fluviul Dunarea in zona care constituie frontiera de stat cu Republica Bulgaria, pe o durata de 45 de zile, in perioada 15 aprilie-30 mai inclusiv.
(6) Se interzice pescuitul in scop comercial si recreativ al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice in fluviul Dunarea in zona care constituie frontiera de stat cu Ucraina, pe o durata de 45 de zile, in perioada 22 aprilie-5 iunie inclusiv.
Art. 2. -In Complexul Razim-Sinoe si lacurile litorale se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial si recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice, pe o durata de 60 de zile, in perioada 7 aprilie-5 iunie inclusiv."

| JackR a răspuns (pentru Anghel_Seby_2000):

Amice, de-a dreptul: esti idiot!

| Petrisor_Mihai_Mangu_2002 explică:

Eu am vazut ca de pe 5 se deschide si ca te poti duce. Oricum mersi amandurora

Întrebări similare